Opinie notariala

CUPRINS

opinie notariala

Opinie notariala​

Opinie notariala

Ce este opinia notariala?

Opinia notariala reprezinta un document solicitat de obicei de către bănci  înainte de acordarea unui împrumut pentru care se aduce in garanție un imobil (apartament, teren, casa). Notarul, ca si expert in domeniul juridic si al actelor de proprietate își exprima opinia cu privire la valabilitatea actelor vânzătorilor sau ale celor care solicita împrumutul si comunica băncii daca ar trebui sau nu sa primească in garanție acest bun si care ar fi soluția propusa in cazul in care exista probleme.

Opinie notariala​ credit ipotecar

Înainte de obținerea unui credit ipotecar, clienții băncilor trebuie sa solicite unui notar o opinie oficiala, întocmită conform modelului agreat de banca. Aceeași opinie este necesara si daca accesați un credit Noua Casa.

Opinie notariala​ ING

Ca si alte bănci din România, ING Bank solicita opinie notariala înainte de acordarea unui credit ipotecar. Fie ca vreți sa cumpărați o locuință, sa faceți o refinanțare a unui credit mai vechi sau sa luati un credit de nevoie personale cu ipoteca vi se va solicita opinia unui notar.

Pret opinie notariala​

Preturile pentru opinii difera de la notar la notar, unii le percep ca servicii separate, alții le incorporează in prețul ante contractelor.

Majoritatea notariatelor ofera opinii notariale gratuite, daca urmeaza sa semnati vanzarea la ei.

Opinie notariala​ Gratuita!

NOU! Opinie Notariala Gratuita in Bucuresti-Ilfov.

Programari:

București-Ilfov

Consultație Notarială Gratuita Online*

Whatsapp

Email

*valabil Bucuresti-Ilfov
in luna iunie

*Consultanța notarială se concentrează pe asistența și îndrumarea în vederea încheierii actelor notariale și poate să nu se aplice în mod automat la alte birouri notariale. Fiecare situație legală este unică, iar interpretarea și aplicarea legii într-un anumit context poate varia în funcție de circumstanțele specifice.

Alegeti metoda preferata de contact:*

Whatsapp

Email

*valabil doar in Bucuresti-Ilfov.

*Valabil doar defunctul a avut ultimul domiciliu in:
Bragadiru, Clinceni, Cornetu, Ciorogarla, Domnesti, Magurele, Jilava, Darasti-Ilfov, 1 Decembrie, Copaceni, Vidra, Berceni, Popesti Leordeni, Glina, Dobroesti, Pantelimon, Cernica, Branesti.

Whatsapp

Email

-19%

Taxe cu 19% reducere*

Platiti cu 19% mai putin taxe notariale pentru vanzari imobile/terenuri.

Notariat neplatitor de TVA

Programari limitate

*valabil Bucuresti-Ilfov
doar in luna iunie

Vizitând notariate.ro, sunteți de acord cu politica de confidențialitate privind cookie-urile. Mai multe detalii puteti citi aici.

;