Partaj la Notar

CUPRINS

Partaj Divort

Partaj
In ce localitate s-au casatorit, sau au avut ultimul domiciliu sotii?

Partajul notarial poate avea loc atât pentru soți in cadrul căsătoriei cat si pentru foștii soți, ulterior unui divorț.

Partaj in timpul casatoriei

Exista situații când soții, deși nu doresc să divorțeze, vor sa își partajeze bunurile dobândite in timpul căsătoriei, de cele mai multe ori pentru evitarea eventualilor creditori sau moștenitori ai unuia dintre soți sau in cadrul procedurii de schimbare a regimului matrimonial din comunicate de bunuri in comunitate convențională sau separație de bunuri.

Partaj dupa Divort

De cele mai multe ori partajul apare după desfacerea căsătoriei dintre doi soți deși nu este obligatorie încheierea unui act de partaj, soții putând rămâne coproprietari si după divorț.

In general foștii soți își împart pe cale notariala imobilele dobândite, precum si datoriile contractate de către ambii in timpul căsătoriei, autoturisme, conturi bancare. Bunurile de mica valoare sunt in general partajate de buna voie, fără intervenția notarului.

Divorțul poate consta in împărțirea relativ echitabila a bunurilor astfel încât soții sa nu își mai datoreze nimic sau, daca un soț preia in totalitate un bun il va despăgubi pe celalalt soț prin plata unei sulte.

Procedură Online Ilfov

Pentru a nu pierde timpul pe mai multe drumuri la notar folosiți procedura online și mergeți o singură dată, doar la semnare.

Ca să nu așteptați la notar, contactați notariat pe Whatsapp sau Email, aflați costul și trimiteți actele online.

Cum sa platesti taxe notariale minime

Indiferent de situatia financiara a fiecaruia dintre noi, nimanui nu-i place sa plateasca mai mult decat face.

Cand trebuie sa mergeti la notariat, alegeti sa platiti tarif minim legal, mai ales daca aveti de platit onorariu de sute sau mii de lei.

Afla taxele notariale minime vizitand pagina de calculator taxe notariale minime. Cauta taxe notariale pe google si acceseaza notariate.ro

Informatii suplimentare

București-Ilfov

Consultație Notarială Gratuita Online*

Whatsapp

Email

*valabil Bucuresti-Ilfov
in luna iunie

*Consultanța notarială se concentrează pe asistența și îndrumarea în vederea încheierii actelor notariale și poate să nu se aplice în mod automat la alte birouri notariale. Fiecare situație legală este unică, iar interpretarea și aplicarea legii într-un anumit context poate varia în funcție de circumstanțele specifice.

Alegeti metoda preferata de contact:*

Whatsapp

Email

*valabil doar in Bucuresti-Ilfov.

*Valabil doar defunctul a avut ultimul domiciliu in:
Bragadiru, Clinceni, Cornetu, Ciorogarla, Domnesti, Magurele, Jilava, Darasti-Ilfov, 1 Decembrie, Copaceni, Vidra, Berceni, Popesti Leordeni, Glina, Dobroesti, Pantelimon, Cernica, Branesti.

Whatsapp

Email

-19%

Taxe cu 19% reducere*

Platiti cu 19% mai putin taxe notariale pentru vanzari imobile/terenuri.

Notariat neplatitor de TVA

Programari limitate

*valabil Bucuresti-Ilfov
doar in luna iunie

Vizitând notariate.ro, sunteți de acord cu politica de confidențialitate privind cookie-urile. Mai multe detalii puteti citi aici.

;