Succesiune la Notar 2019

Procedura succesorala se realizeaza cel mai simplu si rapid la notar. Mostenitorii au la dispozitie un an de la decesul defunctului pentru a-si exprima optiunea – daca doresc sau nu sa mosteneasca fara a fi obligati insa sa parcurga intreaga procedura.

Costurile presupun o serie de taxe, care se calculeaza in functie de valoarea bunurilor, dupa analiza si evaluarea tuturor bunurilor detinute de defunct.
Desi poate fi facuta si mai tarziu, va recomandam ca dezbaterea succesiunii sa aiba loc in termen de 2 ani de la data decesului defunctului, intrucat in acest caz nu se mai percepe la notariat un impozit catre stat de 1% din valoarea bunurilor imobile ce compun masa succesorala.

Atentie: in materie succesorala, notarii au competenta teritoriala.

Astfel succesiunea unui defunct se poate dezbate doar la notarul/notarii care se afla in circumscriptia judecătoriei în care defunctul şi-a avut ultimul domiciliu (cel trecut in certificatul de deces).

Pentru cei decedati in municipiul București, succesiunea se poate dezbate la orice notar din municipiul București, indiferent de sector.

0 Notariate gasite

Modificati filtrele de cautare si mai incercati odata.

Google Map Not Loaded

Sorry, unable to load Google Maps API.

8 Pareri clientidespre “SOCIETATE PROFESIONALĂ NOTARIALĂ GEORGETA POPESCU”

 • Ciubotaru Irina
  acum 2 luni

  Am avut nevoi de o procura cu deplasare la domiciliu pentru ca cine trebuia sa semneze nu se poate deplasa este imobilizat la pat au fost foarte amabile și într-o ora am rezolvat totul mulțumesc doamnei Georgescu și va recomand cu drag mai rar în România asa

 • Lazar
  acum 2 luni

  Au fost foarte amabili si ne au ajutat cu o sucesiune pentru niste acte care erau mai complicate. Am mai fost la doi notari si ne au trimis la plimbare ca nu au avut rabdare nici macar sa citeasca actele. Va multumim din suflet pentru ce ati facut pentru familia noastra. Familia Lazar

 • nicoleta marin
  acum 3 luni

  multumesc doamnei georgescu pentru ajutor si amabilitatea dumneaei.

 • George
  acum 4 luni

  Mi am facut programare, am ajuns la timp am semnat si in 10 minute am plecat. Multumesc

 • Mihaela Barbu
  acum 5 luni

  Un birou unde m am simtit tratata ca un om. Majoritatea notarilor vorbesc de sus si sunt neplacuti. Aici m am simtit respectata si inteleasa. Asa ar trebui sa fie toate birourile notariale.

Lasa Parere client

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alege evaluare

Majoritatea notariatelor sunt inchise de sarbatori