Contract de intretinere

CUPRINS

Contract de intretinere

contract de intretinere

Ce este contractul de intretinere?

Contractul de întreținere reprezintă o modalitate de dobândire a dreptului de proprietate prin încheierea unui contract în care una dintre părți transferă proprietate asupra unui bun iar cealaltă parte se obligă să efectueze prestații de întreținere și de îngrijire a celeilalte părți pe toată perioada vieții sau pe o perioadă pre determinată stabilite prin contract.

Procedura contractului de intretinere

Este important de reținut că un contract de întreținere se încheie în mod obligatoriu sub sancțiunea nulității absolute în formă autentică în fața notarului public și este supus tuturor formalităților de publicitate imobiliară.

Trebuie reținut că transferul dreptului de proprietate se produce de la data încheierii contractului indiferent de momentul în care persoana care trebuie îngrijită încetează din viață totodată întreținătorul are obligația de a presta în natură întreținerea deci nu prin echivalent bănesc lucru care s-ar produce printr-un contract de rentă viageră. Astfel întreținătorul trebuie să ofere bunuri, alimente, îngrijire fizică față de cel care i-a cedat bunul.

Procedură Online Ilfov

Pentru a nu pierde timpul pe mai multe drumuri la notar folosiți procedura online și mergeți o singură dată, doar la semnare.

Ca să nu așteptați la notar, contactați notariat pe Whatsapp sau Email, aflați costul și trimiteți actele online.

Cum sa platesti taxe notariale minime

Indiferent de situatia financiara a fiecaruia dintre noi, nimanui nu-i place sa plateasca mai mult decat face.

Cand trebuie sa mergeti la notariat, alegeti sa platiti tarif minim legal, mai ales daca aveti de platit onorariu de sute sau mii de lei.

Afla taxele notariale minime vizitand pagina de calculator taxe notariale minime. Cauta taxe notariale pe google si acceseaza notariate.ro

Informatii suplimentare

București-Ilfov

Consultație Notarială Gratuita Online*

Whatsapp

Email

*valabil Bucuresti-Ilfov
in luna iulie

*Consultanța notarială se concentrează pe asistența și îndrumarea în vederea încheierii actelor notariale și poate să nu se aplice în mod automat la alte birouri notariale. Fiecare situație legală este unică, iar interpretarea și aplicarea legii într-un anumit context poate varia în funcție de circumstanțele specifice.

Alegeti metoda preferata de contact:*

Whatsapp

Email

*valabil doar in Bucuresti-Ilfov.

*Valabil doar defunctul a avut ultimul domiciliu in:
Bragadiru, Clinceni, Cornetu, Ciorogarla, Domnesti, Magurele, Jilava, Darasti-Ilfov, 1 Decembrie, Copaceni, Vidra, Berceni, Popesti Leordeni, Glina, Dobroesti, Pantelimon, Cernica, Branesti.

Whatsapp

Email

-19%

Taxe cu 19% reducere*

Platiti cu 19% mai putin taxe notariale pentru vanzari imobile/terenuri.

Notariat neplatitor de TVA

Programari limitate

*valabil Bucuresti-Ilfov
doar in luna iulie

Vizitând notariate.ro, sunteți de acord cu politica de confidențialitate privind cookie-urile. Mai multe detalii puteti citi aici.

;