Telefon:

Adresa: (📌vezi harta)

Adresa:


Nicio înregistrare găsită

Regret, n-a fost găsită nicio înregistrare. Te rog adaptează-ți criteriile de căutare și încearcă din nou.

Hărți Google neîncărcat

Regret, nu pot încărca API-ul Hărți Google.

Adresa:

Nicio înregistrare găsită

Regret, n-a fost găsită nicio înregistrare. Te rog adaptează-ți criteriile de căutare și încearcă din nou.

Hărți Google neîncărcat

Regret, nu pot încărca API-ul Hărți Google.

Experientele clientilor acestui notariat

O parere la „BIROUL INDIVIDUAL NOTARIAL BUICESCU RODICA”

 • Ciobanu Ioana
  acum 6 luni

  O parere dezgustatoare.
  In data de 06- 11-2023,am facut programare la dn.notar Rodica Buicescu,pentru eliberarea unei declaratii pe propria raspundere,privind veniturile nete oct.2022/sept.2023,fiindu- mi nrcesara pentru bursă,pentru care la intrebarea mea,a zis ca mă costa 60 lei.
  A doua zi,respectiv pe 07-11-2023,am mers din nou,pentru ai solicita ca în acea declaratie sus mentionată sa o treaca si pe fiică cu CNP si de asemenea ca nu a realizat venituri nete si că nu am realizat venituri conf.art.61/ legea C.Fiscal,la care dn.notar,a acceptat,dar nu a precizat că pretul pe care îl voi achita se va dubla,adică 120 lei.
  Cand am mers cu fiica,in ziua programarii,pentru semnarea si eliberarea declaratiei,formulată,aproximativ o pagină A4,pe lângă faptul ca angajata dânsei,de la ghiseu,mi se adresa foarte urât,în sensul că vorbea răstit și zicea…,,dar de ce trebuie asa,că mai bine nu o mai făceam”,etc.după care,mi- a solicitat suma de 120 lei,la care,am rămas surprinsă și am intrebat,cât?? dn.notar,la programare,când am depus cererea de autentificare pentru eliberare ,dn.notar Buicescu,a zis clar, suma de 60 lei,dar având nevoie în cel mai scurt timp și nemaiavând unde să solicit aceasta declaratie,deoarece, peste tot erau deja programari,am platit 120 lei.
  Angajata respectivă,a plecat foarte crispată la față,în biroul dn.Buicescu,sa- i reclame situatia și să discut cu dânsa.
  La cele auzite,dn.notar Buicescu,a zis: …,,DAȚII BANII ȘI SĂ NU MAI INTRE ÇĂ NU MAI SEMNEZ NIMIC…”
  EU,împreună cu fata,pe care, am adus- o special din alt oraș,fiind la ușa biroului dânsei, i-am spus,cum stau lucrurile am platit 120 lei,pentru care,am cerut explicații angajatei,de ce 120,anterior,spunându- mi dvs.că mă va costa 60 lei și doresc eliberarea declaratiei.
  Cu umilință și cerșeală pe banii mei,dn.notar,Buicescu Rodica,si- a dat autograful si ștampila sî a autentificat amărâta de declaratie pe propria raspundere pe care am solicitat- o.
  Trageti voi,concluzii oare astfel trebuie să se comporte atât angajații unui notar,msi mult cât si NOTARUL!!??

  .

Lasă o parere

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alege evaluare

Ce părere ai despre acest Notariat?

București-Ilfov

Consultație Notarială Gratuita Online*

Whatsapp

Email

*valabil Bucuresti-Ilfov
in luna mai

*Consultanța notarială se concentrează pe asistența și îndrumarea în vederea încheierii actelor notariale și poate să nu se aplice în mod automat la alte birouri notariale. Fiecare situație legală este unică, iar interpretarea și aplicarea legii într-un anumit context poate varia în funcție de circumstanțele specifice.

Alegeti metoda preferata de contact:*

Whatsapp

Email

*valabil doar in Bucuresti-Ilfov.

Anumite birouri notariale isi modifica cateodata datele.
Daca sunteti notarul sau reprezentati acest biroul notarial puteti solicita actualizarea datelor de pe aceasta pagina.

Pentru a confirma autenticitatea cererii va rugam sa ne trimite-ti solicitarea cu adresa dvs. de email oficiala desemnata de uniunea notarilor.

*Valabil doar defunctul a avut ultimul domiciliu in:
Bragadiru, Clinceni, Cornetu, Ciorogarla, Domnesti, Magurele, Jilava, Darasti-Ilfov, 1 Decembrie, Copaceni, Vidra, Berceni, Popesti Leordeni, Glina, Dobroesti, Pantelimon, Cernica, Branesti.

Whatsapp

Email

-19%

Taxe cu 19% reducere*

Platiti cu 19% mai putin taxe notariale pentru vanzari imobile/terenuri.

Notariat neplatitor de TVA

Programari limitate

*valabil Bucuresti-Ilfov
doar in luna mai

Vizitând notariate.ro, sunteți de acord cu politica de confidențialitate privind cookie-urile. Mai multe detalii puteti citi aici.

;