Telefon:

Adresa: (📌vezi harta)

Adresa:


Nicio înregistrare găsită

Regret, n-a fost găsită nicio înregistrare. Te rog adaptează-ți criteriile de căutare și încearcă din nou.

Hărți Google neîncărcat

Regret, nu pot încărca API-ul Hărți Google.

Adresa:

Nicio înregistrare găsită

Regret, n-a fost găsită nicio înregistrare. Te rog adaptează-ți criteriile de căutare și încearcă din nou.

Hărți Google neîncărcat

Regret, nu pot încărca API-ul Hărți Google.

Experientele clientilor acestui notariat

O parere la „BIROU INDIVIDUAL NOTARIAL ILIE ADRIANA”

  • Goldis Dan Constantin
    acum 5 ani

    As putea scrie o apreciere buna despre competenta si seriozitatea personalului acestui birou. Doua, trei epitete si aprecierea ar fi fost gata. Dar consider ca ar fi fost prea simplu. Mai bine v-as istorisi povestea mea concreta. Sunt sigur ca as fi mult mai credibil. Asadar, sunt din Timisoara, casatorit acum 37 de ani in Bucuresti. Sotia mea, bucuresteanca de origine, avea rude prin toata Moldova. La un moment dat au inceput sa moara. Unul dupa altul. N-a fost nicio molima in Moldova, a fost de vina doar virsta lor. Erau batrini si intr-un deceniu s-au stins cu totii. N-au lasat mare lucru in urma lor, dar fiind multi s-a adunat totusi ceva. Cind am pornit eu actiunea de succesiune, am descoperit ca sunt vreo 8 mostenitori. Inchipuiti-va dandana: 6 morti din trei judete, 8 mostenitori din 4 orase diferite. Nu aveam nicio speranta sa se rezolve. Si totusi s-a rezolvat, multumita personalului acestui cabinet. Doamna notar s-a ocupat cu actele si legaturile, asistentii cu drumurile si platile, fiecare stia ce are de facut. A fost o chestie sinergica care m-a impresionat din prima clipa. Si care a dat roade intr-un timp relativ scurt. Actele au iesit, bruma de bani s-a incasat si totul a fost facut cu cea mai mare viteza posibila. Aceasta ultima fraza spune totul. Mai mult decit 7 epitete mestesugite. In consecinta, daca sunteti din provincie, asa cum sunt eu, si aveti probleme complicate, asa cum am avut eu, ar fi bine sa va adresati acestui birou. Dumnezeu sa va dea gindul cel bun, asa cum l-am primit si eu.

Lasă o parere

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alege evaluare

Ce părere ai despre acest Notariat?

București-Ilfov

Consultație Notarială Gratuita Online*

Whatsapp

Email

*valabil Bucuresti-Ilfov
in luna iunie

*Consultanța notarială se concentrează pe asistența și îndrumarea în vederea încheierii actelor notariale și poate să nu se aplice în mod automat la alte birouri notariale. Fiecare situație legală este unică, iar interpretarea și aplicarea legii într-un anumit context poate varia în funcție de circumstanțele specifice.

Alegeti metoda preferata de contact:*

Whatsapp

Email

*valabil doar in Bucuresti-Ilfov.

Anumite birouri notariale isi modifica cateodata datele.
Daca sunteti notarul sau reprezentati acest biroul notarial puteti solicita actualizarea datelor de pe aceasta pagina.

Pentru a confirma autenticitatea cererii va rugam sa ne trimite-ti solicitarea cu adresa dvs. de email oficiala desemnata de uniunea notarilor.

*Valabil doar defunctul a avut ultimul domiciliu in:
Bragadiru, Clinceni, Cornetu, Ciorogarla, Domnesti, Magurele, Jilava, Darasti-Ilfov, 1 Decembrie, Copaceni, Vidra, Berceni, Popesti Leordeni, Glina, Dobroesti, Pantelimon, Cernica, Branesti.

Whatsapp

Email

-19%

Taxe cu 19% reducere*

Platiti cu 19% mai putin taxe notariale pentru vanzari imobile/terenuri.

Notariat neplatitor de TVA

Programari limitate

*valabil Bucuresti-Ilfov
doar in luna iunie

Vizitând notariate.ro, sunteți de acord cu politica de confidențialitate privind cookie-urile. Mai multe detalii puteti citi aici.

;