Telefon:

Adresa: (📌vezi harta)

Adresa:


Nicio înregistrare găsită

Regret, n-a fost găsită nicio înregistrare. Te rog adaptează-ți criteriile de căutare și încearcă din nou.

Hărți Google neîncărcat

Regret, nu pot încărca API-ul Hărți Google.

Adresa:

Nicio înregistrare găsită

Regret, n-a fost găsită nicio înregistrare. Te rog adaptează-ți criteriile de căutare și încearcă din nou.

Hărți Google neîncărcat

Regret, nu pot încărca API-ul Hărți Google.

Experientele clientilor acestui notariat

O parere la „SOCIETATE PROFESIONALĂ NOTARIALĂ "NOTARGRUP"”

 • Dugan Cezar
  acum 3 ani

  BATAIE DE JOC !!!! NU apelati la acest birou notarial ! Onorata Primarie de sector 4, cu nu stiu ce drept, dupa moarte mamei mele, mi-a repartizat dosarul de succesiune la acest notariat.
  I-am contactat telefonic si le-am explicat ca mi-e mai usor sa merg la un notariat din zona in care locuiesc si mi-au spus ca nu e nici o problema si pot merge la ei pt a-mi da o hartie cu care pot merge orinde doresc pt a-mi rezolva problemele. Bineinteles ca acea hartie (un fel de adeverinta de suspendare a dosarului) nu era suficienta iar notarul la care am vrut sa merg mi-a explicat ca dosarul trebuia inchis si transferat, nicidecum doar suspendat, asa ca m-a trimis inapoi la acest birou notarial.
  OK … am mers acolo si dupa ce s-a oferit sa imi dea nu stiu ce alta hartie pt a merge in alta parte (procedura care dureaza o vesnicie pt ceea ce am nevoie) am spus sa deschidem totusi dosarul. S-a uitat pe acte si imi spune ca trebuie sa merg la CEC pt o adeverinta de achitare integrala … SURPRIZA !!! am ajuns la CEC si m-au intors inapoi pt ca acest birou notarial trebuia sa-mi dea o trimitere catre CEC pt a obtine ceea ce doresc … M-am intors la notariat pt a cere adeverinta (vineri fiind iar ei avand programul pana la ora 14) si imi spun “senini”ca trebuie sa vin luni si imi dau actul dorit desi ei trebuia sa stie ca era necesar sa mi-l elibereze de la inceput. Pana la urma si-au calcat pe inima si mi-au eliberat Trimiterea catre CEC in aceeasi zi.
  Dupa zeci de telefoane si demersuri (intrucat CEC-ul elibereaza un rahat de adeverinta in terme de 30 zile (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), am obtinut respectivul act si de atunci ( nu iau in calcul ziua de azi pt ca este sambata) sun si dau mail-uri de trei zile si nimeni de acolo nu raspunde !
  Incaseaza taxe de mii de lei pt toate ineptiile de acte posibile si imposibile si trateaza clientii cu “curul” (scuzati expresia)
  Este prostie ? Este indiferenta ? Sau este faptul ca incaseaza o gramada de bani practic pe nimic si nu ii intereseaza de clienti si nevoile lor ?
  Sau poate doar incompetenta. Desi se presupune ca stiu procedurile m-au pus pe drumuri total aiurea iar acum nu ii pot contacta prin mijloacele recomandate de blestemata asta de pandemie !!!
  Puteti publica si adresa de mai si numele meu, este importanta ca lumea sa cunoasca aceste detalii si modul lor de lucru, este bataie de joc !!!!

Lasă o parere

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alege evaluare

Ce părere ai despre acest Notariat?

București-Ilfov

Consultație Notarială Gratuita Online*

Whatsapp

Email

*valabil Bucuresti-Ilfov
in luna iunie

*Consultanța notarială se concentrează pe asistența și îndrumarea în vederea încheierii actelor notariale și poate să nu se aplice în mod automat la alte birouri notariale. Fiecare situație legală este unică, iar interpretarea și aplicarea legii într-un anumit context poate varia în funcție de circumstanțele specifice.

Alegeti metoda preferata de contact:*

Whatsapp

Email

*valabil doar in Bucuresti-Ilfov.

Anumite birouri notariale isi modifica cateodata datele.
Daca sunteti notarul sau reprezentati acest biroul notarial puteti solicita actualizarea datelor de pe aceasta pagina.

Pentru a confirma autenticitatea cererii va rugam sa ne trimite-ti solicitarea cu adresa dvs. de email oficiala desemnata de uniunea notarilor.

*Valabil doar defunctul a avut ultimul domiciliu in:
Bragadiru, Clinceni, Cornetu, Ciorogarla, Domnesti, Magurele, Jilava, Darasti-Ilfov, 1 Decembrie, Copaceni, Vidra, Berceni, Popesti Leordeni, Glina, Dobroesti, Pantelimon, Cernica, Branesti.

Whatsapp

Email

-19%

Taxe cu 19% reducere*

Platiti cu 19% mai putin taxe notariale pentru vanzari imobile/terenuri.

Notariat neplatitor de TVA

Programari limitate

*valabil Bucuresti-Ilfov
doar in luna iunie

Vizitând notariate.ro, sunteți de acord cu politica de confidențialitate privind cookie-urile. Mai multe detalii puteti citi aici.

;