SOCIETATE PROFESIONALĂ NOTARIALĂ GEORGETA POPESCU

Departamentul Divorturi Bucuresti

(NOU!) Programari Online pentru Bucuresti

Notar online

Cum sa divortezi la Notar in 30 de zile la doar 500lei⁺ᵗᵛᵃ

*Valabil in perioada: 11 octombrie – 28 octombrie.

Divort la Notar in 30 de zile, de la 500lei+tva*

Cel mai ieftin si rapid divort din Bucuresti.

Actualizare martie 2020

Conform Deciziei nr. 33/2019 din 09/12/2019 data de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie A Romaniei, procedura divortului pe cale notariala ramane in vigoare. Singurele modalitati de desfacere a casatoriei conform legii sunt cele reglementate de art. 374 si art. 375 din Codul Civil: in fata ofiterului starii civile sau notarului public si in fata instantei de judecata.
Adica divortul la notar se face la fel ca si pana acum.

Stim ca divortul nu este nici placut si nici usor, de aceea oferim o procedura simplificata pentru a va ajuta sa treceti peste divort in cel mai scurt timp si cu cat mai mult putin discomfort. Fiecare divort este unic. In fiecare caz difera motivele, posibilitatea de partaj, eventualul programul de vizita al copiilor sau sumele de bani primite pentru cresterea acestora si altele. Pentru a afla procedura completa a divortului dvs. apelati departament Divorturi Notariale Bucuresti. Departamentul de divorturi este specializat exclusiv pe proceduri de divort simplificate, atat cu copii, cat si fara copii.

O casnicie se poate incheia civilizat si discret prin alegerea divortului in fata notarului. Divortul la notar este ieftin si rapid in comparatie cu divortul in fata instantelor judecatoresti, in plus prezinta si avantajul discretiei totale. De multe ori sotii prefera sa nu stie prieteni sau familia cand divorteaza, iar divortul la notar este singurul mod care ofera acest beneficiu. Fie ca exista copii minori sau nu, divortul notarial este o modalitate simpla si netraumatizanta de despartire pentru toate partile implicate.
Divortul la notar se poate face doar cand ambii soti sunt de acord.

⚠️ Notificare 23 octombrie

În aceasta perioada divorturile se fac in ordinea primirii solicitarilor si sunt limitate de numarul actual de cereri si de procedura de distantare sociala pentru respectarea normelor de preventie COVID-19.

Este in interesul dvs. sa contactati notariatul cu cel putin 2-3 zile inainte, pe Whatsapp, mail sau telefonic.

Procedura simplificata Divort la Notar

1. Contactati notariat

Aflati pe Whatsapp sau Email toate informatiile si documentele necesare.

2. Programare semnare

Semnati la Notar actele pentru inceperea procedurii de divort.

3. Finalizare Divort

Daca depuneti intre 23-26 octombrie, divortul se finalizeaza pana pe 25 noiembrie.

Documente necesare divort:

 • actele de identitate ale celor doi soţi
 • certificatele de naştere (în original sau copie legalizată)
 • certificatul de căsătorie (în original)
 • certificatul de naştere al copilului minor rezultat din căsătorie (în original sau copie legalizată) *daca e cazul

In materia divorțurilor, notariatele au competenta teritoriala.

Astfel, doar cei căsătoriți in București sau cu ultimul domiciliu comun in București, pot divorta in București.

Procedura divortului

In momentul in care soții se prezinta in fata notarului public cu documentele necesare, acesta înregistrează cererea de divorț și le acordă soților un termen de minim 30 de zile, numit si termen de reflecție, pentru ca soții sa se gândească asupra deciziei luate si timp in care, in cazul celor cu copii minori se întocmește si raportul de racheta psihosociala de către autoritatea tutelara competentă.

În momentul depunerii cererii, cei cu copii minori trebuie sa declare si înțelegerea in legătura cu: domiciliul minorului, programul de vizita si suma de bani cu care va contribui părintele separat de minor la creșterea si educarea acestuia. După expirarea acestei perioade, soții trebuie să se prezinte din nou în fața notarului public pentru desfacerea căsătoriei și eliberarea certificatului de divorț.

La expirarea celor  minim 30 de zile, la dată fixată de către notar (obligatoriu in acea zi), soții se prezintă împreună și personal la biroul notarial. Dacă vreunul dintre copii minori ai cuplului are peste 10 ani, acesta va fi audiat de către notar.

Cu această ocazie notarul eliberează certificatul de divorț si convenția privind minorii, dacă este cazul.

 

Divortul notarial se finalizează într-un timp mai scurt decât în instanță iar costurile totale sunt reduse și asigură o mai bună protecție a vieții private față de ședința publică din sala de judecată.

Notarul va redacta încheierea de admitere a cererii de divorț, prin care constată desfacerea căsătoriei şi va dispune eliberarea certificatului de divorţ. Încheierea este semnată de ambii soți și de notar. Fiecare dintre soți primeste câte un exemplar al certificatului de divorț. Certificatul de divorţ nu o sa conţina nicio menţiune cu privire la culpa vreunuia dintre soţi, niciun sot neavand culpa.

Redactarea şi semnarea încheierii finale de către toate părţile si obţinerea numărului certificatului de divorț au loc în aceeaşi zi. Redactarea si eliberarea certificatului de divorț are loc la termenul acordat pentru desfacerea căsătoriei (dupa 30 de zile). Astfel, soții se vor prezenta doar de două ori la notariat.

NOU!

(GRATUIT) Consultatii Notariale Online pentru divorturi in Bucuresti*

* valabil 11 octombrie – 26 octombrie

Notar online

* in perioada: 11 octombrie – 26 octombrie.

Aflati informatii personalizate pentru divortul dvs.

 • cum sa divortati la doar 500lei⁺ᵗᵛᵃ
 • cand se poate incepe divortul
 • care este termenul de finalizare
 • consiliere privind partajul dupa divort
 • intocmirea conventiei privind minorii *
 • obtinerea raportului de la autoritatea tutelara *
 • greseli de evitat

 * daca este cazul

Divortul cu copii minori

 1. Soţii depun împreună cererea de divorţ la notar.
 2. Notarul acordă un termen de reflecţie de 30 de zile, solicita ancheta autoritatii tutelare si audiaza minorul (daca este cazul).
 3. Soţii se prezintă personal la notar la expirarea termenului de 30 de zile.*

Efectuarea anchetei psiho-sociale care se realizează în mod obligatoriu și gratuit prin serviciul de autoritate tutelară al primăriei la sesizarea notarului public, indiferent de vârsta minorului, la adresa unde soții au stabilit de comun acord că va locui copilul (locuința poate fi și închiriată) şi audierea minorului care a împlinit vârsta de 10 ani în condiţiile art. 264 din Noul Cod Civil.

Toate procedurile care se vor îndeplini în cadrul divorţului cu minori se vor desfăşura în prezenţa ambilor soţi, astfel minorul va fi însoţit de ambii părinţi si va fi audiat în prezenţa ambilor părinţi, semnand alături de părinţii săi declaraţia consemnată de notarul public.

 

*Dacă până la termenul fixat nu i s-a comunicat biroului notarial raportul de anchetă psihosocială şi, din motive întemeiate, nu s-a putut audia minorul, soţii pot solicita acordarea termenului pentru îndeplinirea celor două condiţii. În consecinţă, încheierile prin care se acordă un alt termen pot fi motivate doar prin lipsa anchetei psihosociale sau imposibilitatea audierii minorului.

Obligaţia de întreţinere

Stabilirea cuantumului obligației de întreținere este obligatorie. Notarul nu poate introduce în convenţiile care stau la baza certificatelor de divorţ clauze prin care unul dintre părinţi sau amândoi renunţă la drepturile acestuia la întreţinere. Criteriile de stabilire a pensiei de întreţinere sunt reglementate de textele de lege din art. 529–533 din noul Cod civil.

 • pensia de întreţinere se plăteşte în rate periodice, la termenele convenite de părţi
 • întreţinerea datorată de părinte se stabileşte până la 1/4 din venitul său lunar net pentru un copil, 1/3 pentru 2 copii şi 1/2 pentru 3 sau mai mulţi copii
 • cuantumul întreţinerii datorate copiilor, împreună cu întreţinerea datorată altor persoane nu poate depăşi jumătate din venitul net lunar al celui obligat
 • obligaţia de întreţinere se execută în natură, prin asigurarea celor necesare traiului şi, după caz, a cheltuielilor pentru educare, învăţătură şi pregătire profesională
 • dacă obligaţia de întreţinere nu se execută de bunăvoie, în natură, instanţa de tutelă dispune executarea ei prin plata unei pensii de întreţinere, stabilită în bani
 • pensia de întreţinere se poate stabili sub forma unei sume fixe sau într-o cotă procentuală din venitul net lunar al celui care datorează întreţinere
 • dacă se iveşte o schimbare în ceea ce priveşte mijloacele celui care prestează întreţinerea şi nevoia celui care o primeşte, instanţa de tutelă, potrivit împrejurărilor, poate mări sau micşora pensia de întreţinere sau poate hotărî încetarea plăţii ei.

Partajul bunurilor

divort la notar

În cazul în care, pe lângă divort, soții doresc și împărțirea amiabilă a bunurilor dobândinte în timpul căsătoriei prin act de partaj notarial, aceștia pot depune actele necesare pentru partaj în același timp cu cele de divorț.

Partajul se poate realiza în aceeași zi cu eliberarea certificatului de divorț sau ulterior, bunurilor comune fiind împărțite conform înțelegerii soților (de exemplu, unul dintre soți poate primi o sumă de bani, iar celălalt soț să rămână cu un imobil/masina). Soții pot împărți prin contractul de partaj notarial inclusiv datoriile comune (credite), însă doar cu acordul scris al băncii creditoare în acest sens.

Imposibilitate divort

Cand nu se poate divorta la notar

 • unul dintre soți nu este de acord cu divorțul
 • vă adresați unui birou notarial din altă localitate decât cea în care ați încheiat căsătoria sau în care ați avut ultimul domiciliu comun
 • soții nu se prezintă personal la notariat pentru ridicarea certificatului de divorț la termenul stabilit
 • v-ati adresat si unei alte institutii pentru divort (ex: instanta)
NOU

Procedura Online Bucuresti

Pentru a nu astepta la Notar, contactati notariatul pe Whatsapp sau Email, trimiteti actele online si veniti doar la semnare.

Trimiteti actele online

Trimiteti online documentele necesare

Veniti doar la semnare

In 5 minute semnati si plecati

✅ Acest notariat respecta normele actuale de preventie

2m

Distantare sociala

Acest notariat respecta procedura de distantare sociala si dezinfectare periodica.

În prezent, numarul programarilor este limitat conform normelor de preventie COVID-19 pentru distantare sociala.

Pentru programari este recomandat sa ne scrieti pe Whatsapp sau email cu cel putin 2-3 zile inainte.

Programari disponibile pana pe 28 octombrie.

Notar online

Email:

Program cu publicul

1.
Contact
Notariat

2.
Trimite

actele

online

3.
Veniti

doar

la

semnare

Adresa:


Nicio înregistrare găsită

Regret, n-a fost găsită nicio înregistrare. Te rog adaptează-ți criteriile de căutare și încearcă din nou.

Hărți Google neîncărcat

Regret, nu pot încărca API-ul Hărți Google.

Beneficii Clienti

 • Tarife minime pe grila notariala
 • Plata cu cardul
 • Consultanta Notariala Gratuita pe Whatsapp
 • Programare online
 • Deplasare notariala
 • Solutionare rapida
 • Programari incepand cu ora 7
 • Free Consultancy in English

Experientele clientilor acestui notariat

99 de pareri la „SOCIETATE PROFESIONALĂ NOTARIALĂ GEORGETA POPESCU”

 • Stefan Podea
  acum o săptămână

  Profesionisti desavarsiti, amabili si eficienti. Cu siguranta voi apela la dansii de cate ori voi mai avea nevoie. Multumesc din suflet.

 • Luminita Scarlatescu
  acum 3 săptămâni

  In vara, am avut nevoie de incheierea unei donatii si urmare a recenziilor pozitiv maxime de pe acest site,am contactat notariatul Georgeta Popescu .Doamna notar Madalina Georgescu s-a deplasat la domiciliu,intrucat cine trebuia sa semneze nu era deplasabil.Am rezolvat in jumatate de ora.Foarte amabila,eficienta si calma,o placere sa vorbesti cu dansa !
  Ieri am incheiat un contract de vanzare,la fel doamna notar Georgescu impreuna cu echipa sa notariala au fost la inaltime,au pregatit actele,le-am putut citi din timp (dar nu era nimic de corectat,totul perfect) si a facut deplasarea la domiciu. Un notar de NOTA ZECE,corecta , prompta la orice intrebare.
  Am intalnit notari pretiosi , scortosi,asa-zis superiori,care te cearta, de pleci de la ei cu un gust amar.Nu si de la notariatul doamnei Georgescu ! Totul ti se explica clar pe inteles, actele se trimit pe email ,se comporta foarte frumos cu oamenii,tarifele sunt cele minime pe piata. Felicitari !
  Recomand sincer oricui sa apeleze la doamna notar!

 • Selaru Oana
  acum 2 luni

  Absolut cei mai buni notari, corecti si impartiali, adevarati profesionisti. Fara cea mai mica ezitare si cu toata increderea va recomand sa le solicitati serviciile de consultanta, gasesc solutii pentru cele mai complicate cazuri. Exc elenta si profesionalism, deschidere si suport. Chiar sunt cei mai buni.

 • Raul G
  acum 4 luni

  Doamna Mădălina Georgescu a fost foarte promptă și foarte amabilă. Serviciile au fost foarte bune, la fel și prețurile. O recomad 100%.

 • Andreica Serban
  acum 4 luni

  Am stabilit prin whatsapp de ce am avut nevoie, mi-au comunicat ce acte trebuie trimise si mi-am facut programare. Am ajus, am luat actele, am semnat si am plecat in 10 minute, timp in care ne-au ajutat si cu cateva raspunsuri. Recomand.

 • Filipciuc Tatiana
  acum 4 luni

  Profesioniști desavarsiti , tarife minimale. Multumesc pentru ajutor.

 • Bogdan Gherman
  acum 5 luni

  Super profesioniști, amabili, parolisti. Un birou notarial de încredere și cu preturi pentru toate buzunarele. Pe durata stării de urgență s-au adaptat perfect condițiilor impuse pastrand distanțare socială. Actele au fost trimise online în Whatsapp iar la biroul notarial doar s-a semnat si achitat la ora stabilita vizita dutand maxim 10 minute. Bravo un exemplu de urmat.

 • Cutar Veronica
  acum 5 luni

  Profesionalism, disponibilitate si comunicare excelenta! Recomand!

 • Iuliana Țurcanu
  acum 5 luni

  Recomand tuturor cu incredere serviciile acestui birou notarial. Am avut parte de profesionalism, promptitudine, deschidere catre client de la primul contact. Mulțumim întregii echipe pentru ajutorul acordat.

 • Zaric Carmen Codruta
  acum 5 luni

  Bună ziua, cu sinceritate vă spun: mulțumesc frumos pentru tot, sunteti profesioniști si Oameni! Vă recomand!

 • Daniela Șerbănescu
  acum 5 luni

  Promptitudine și profesionalism. Recomand cu toată încrederea!

 • Iordache Catalin Adrian
  acum 5 luni

  Un loc minunat cu oameni foarte buni si profesioniști. Sunteți cei mai buni si cu siguranță aici voi veni când mai am ceva de rezolvat. Mi a ți oferit o experienta extrem de plăcută sj recomand tuturor sa vina aici. Va mulțumesc enorm si va doresc multa sănătate si tot cei mai frumos. Respect si felicitări pentru toată munca și pentru ca sunteți niste oameni frumoși!

 • Irina pricop
  acum 5 luni

  Profesioniști adevărați! Iti vin in ajutor imediat ce sunt contactati, chiar și în weekend FELICITARI!

 • Cami
  acum 6 luni

  Chiar si pe timpul starii de urgenta, activitatea s a desfasurat rapid, in conditii de siguranta si cu profesionalism.

 • Irina
  acum 6 luni

  Am colaborat foarte bine cu doamna notar Madalina Georgescu, careia ii multumim pentru promptitudinea cu care a raspuns intrebarilor noastre, atat telefonic, cat si pe mail.

 • Ghiurca Cristian
  acum 6 luni

  Super! Toată corespondența online, la programare nu am stat mai mult de un sfert de oră. Pentru această perioadă grea este excelent. Mulțumim!

 • Alexandru Jipa
  acum 6 luni

  Un notariat care percepe unele dintre cele mai mici onorarii practicate de notariate. Totodată, personalul de aici a dat dovadă de seriozitate si solicitudine. Recomand cu încredere!

 • Piele Gheorghe
  acum 6 luni

  Am fost plăcut surprins de seriozitatea și promptitudinea biroului notarial ținând cont de situația în care ne aflăm. Felicitări! Sănătate multă!

 • Emanuel
  acum 6 luni

  Servicii rapide chiar si pe timp de pandemie. Folosirea tehnologiei este obligatorie in aceasta perioada si aici am gasit oameni dispusi sa o foloseasca si sa acorde servicii si altfel.

 • Cătălin L
  acum 6 luni

  Promti, profesioniști, amabili, masuri de siguranță, programare online.

 • Marian Iulia
  acum 6 luni

  Recomand din suflet ! Comunicare eficienta si rapida, doamnele au fost foarte dragute si amabile . Pot spune ca este un Birou Notarial de nota 10+ si cu siguranta vom reveni oricand avem nevoie de aceste servicii!

 • Ciucioi Gabriela
  acum 7 luni

  Preturi rezonabile in comparatie cu alte birouri notariale .discretie corectitudine .totul a decurs mai bine decat ma asteptam.am trimis copiile documentelor prin wp a doua zi la ora programata am fost la semnat si ridicat actele
  Voi mai apela la serviciile lor cu siguranta .Recomand cu incredere .

 • Lupescu Paul
  acum 7 luni

  Este un birou EXCELENT. M-am programat online ,am trimis actele si la ora fixata era totul gata,BRAVO!

 • Șoimu Gheorghe
  acum 7 luni

  Au fost de mare ajutor în perioada aceasta de covid-19. Echipa a luat toată măsurile necesare pentru a se proteja și a proteja clienții. Transmiterea documentelor online și programarea doar pentru a semna și ridica documentele a fost de mare ajutor.
  De asemenea mi-a plăcut foarte mult și interacțiunea cu ei și vibe-ul pe care mi l-au lăsat.

 • Dan C.
  acum 7 luni

  Servicii excelente. Totul a decurs foarte rapid si am primit si explicatii cand am avut nelamuriri. Nota 10 din partea mea!

 • Daniel Calota
  acum 7 luni

  Profesionalism, eficiență, pe scurt mi-am schimbat părerea despre notari.
  Dacă lucrurile ar funcționa așa in toate instituțiile din România am mai avea o șansă 👍

 • Piersic Cosmin
  acum 7 luni

  Chiar daca am pus rabdarea doamnei Georgescu la grea incercare aceasta m a tratat cu amabilitate, m-a ascultat pana am terminat ce am avut de spus chiar daca a durat foarte mult si nici nu aveam programare si chiar a empatizat cu mine avand in vedere ca treceam printr un moment foarte dificil atat din punct de vedere emotional cat si juridic.
  Doamna Georgescu gaseste in orice situatie solutia cea mai practica si mai rapida, nu se impotmoleste in piedici pe care alti notari ori din necunoastere, ori din nepasare parca le cauta…
  Pentru oricine are o problema delicata, care necesita ingeniozitate si rabdare este alegerea potrivita acest notariat.
  Va multumesc doamna Georgescu!
  Sper sa ne revedem in conditii mai placute…

 • Andra
  acum 7 luni

  Documente corect redactate.
  Destul de flexibili încât să discutăm pe whats app.
  Echipați având în vedere situația curentă.
  Personalul foarte cooperant.

 • Melania
  acum 8 luni

  Promptitudine, profesionalism, preturi rezonabile. Recomand cu incredere!

 • Filuta I
  acum 8 luni

  Toate aceste comentarii favorabile mi-au starnit curiozitatea si m-au determinat sa aleg acest cabinet notarial. Acum, la finalizarea documentelor de care am avut nevoie , ma alatur si eu grupului de clienti foarte multumiti de serviciile impecabile. Promptitudinea, rabdarea, profesionalismul, o conduita ireprosabila, preturile decente sunt doar cateva din insusirile pentru care recomand cu caldura acest cabinet notarial.

 • Daniela C.
  acum 8 luni

  Mulțumesc doamnei notar Georgescu pentru promptitudine, amabilitate, rapiditatea cu care răspunde întrebărilor, un adevărat profesionist, recomand cu încredere. Tot respectul doamna notar pentru un om cu suflet mare care tratează oameni cu același respect.

 • Cosmina
  acum 8 luni

  Recomand acest cabinet pentru promptitudine, seriozitate, rapiditate și tarife mici. D-na notar Mădălina Georgescu a fost foarte amabila și a răspuns cu profesionalism solicitărilor noastre.

 • Catalin M
  acum 8 luni

  Servicii excelente prin faptul ca sunt amabili, intelegatori si prompti,
  Recomand acest cabinet notarial.

 • Ruxandra Tudoran
  acum 8 luni

  Recomand!! Un cabinet notarial excelent! Amabilitate, disponibilitate, flexibilitate, promptitudine și rabdare pentru situații neprevazute. Excelent poziționat, fiind în centru și aproape de toate băncile! Preturi decente! Mulțumesc și cu siguranță va păstrez contactul!

 • Mihaela
  acum 8 luni

  Foarte amabile persoanele care lucreaza si m-au ajutat sa rezolv rapid si sfatuit cu rabdare! Multumesc mult 🙂
  Recomand 100%

 • Tichileșteanu Radu
  acum 9 luni

  Am beneficiat de servicii ireproșabile cu promptitudine și amabilitate. Suntem foarte mulțumiți atât eu cât și soția și fiul nostru. Recomand acest cabinet datorită profesionalismului și seriozității dovedite. Recomand cu încredere serviciile doamnei notar Mădălina Elena Georgescu.
  Mulțumesc mult!

 • Tudor Daniel
  acum 9 luni

  Seriozitate si profesionalism, doua cuvinte ce caracterizeaza “echipa” acestui birou notarial. Recomand cu incredere!

 • Gina
  acum 9 luni

  Amabilitate, rapid si discret, recomand cu incredere. Ma bucur foarte mult ca am gasit acest notar si am sa ma intorc cu mare drag daca va fi cazul. Va multumesc respectos.

 • Cibi Ioana Minuna
  acum 9 luni

  Recomand cu încredere. Sunt oameni minunați care își fac foarte bine treaba.Sunt mulțumită sufletește de dna Georgescu Madalina.
  Deplasarea pe care dânsa a facut-o ne-a ajutat foarte mult!
  Cei mai buni✔✔✔
  Cibi Ioana Minuna

 • Daniela C.
  acum 9 luni

  Doamna Notar Madalina Georgescu, exceptional serviciu, amabilitate, deschidere, profesionalism- recomandata fara nicio ezitare, apelati cu toata increderea! Multumesc foarte mult!

 • Cristiana C
  acum 12 luni

  Am gresit data programarii, insa doamna notar Madalina Georgescu a fost foarte amabila si mi-a completat documentul solicitat in aceeasi zi. Promptitudinea, amabilitatea, respectul si zambetul cald al intregii echipe m-au facut sa recomand cu caldura acest notariat. Si nu mai spun ca am putut sa platesc cu cardul, pentru mine un mare plus avand in vedere ca in multe locuri am intalnit”blocat sau nu ne funcioneaza POS-ul:)”. Multumesc

 • Manolache Liliana
  acum 12 luni

  Excelent, cel mai bun birou notarial, poate fi contactat online, personalul foarte amabil, servicii rapide ( in funcție de complexitate ) si de calitate. Este ușor de ajuns deoarece se află pe linia de metrou ( statia Izvor) si alte mijloace de transport .
  Îl recomand cu încredere, respect pentru înțelegere, calitate si profesionalism.

 • Iulia
  acum 12 luni

  Recomand acest cabinet datorita profesionalismului si seriozitatii dovedite. Felicitari!

 • Simion Lidia
  acum 12 luni

  Recomand! Sunt rapizi și serioși și înțelegători în cazurile de urgență.

 • Alex&JiYoung
  acum 1 an

  Multumim! Ne-am simtit ca in familie. O atmosfera tare placuta si profesionista. Am fost indrumati care este cea mai buna optiune pentru documentele necesare. Surprinzator totul a fost la un pret mai bun decat alte cabinete de notariat. Incredibil se poate si in Romania, multumim!Recomand cu placere acest notariat.
  Salutari lui Kimchi!

 • Soare Ion
  acum 1 an

  Am avut placerea sa beneficiez de servicii ireprosabile. Totul a mers foarte ușor si am fost foarte mulțumit de rezultat.

 • Frincu Alin
  acum 1 an

  Comunicare rapida si eficienta in directia rezolvarii intrebarilor clientului. Am colaborat cu dna notar Madalina Georgescu

 • Mihaela
  acum 1 an

  O experiența foarte plăcuta, in ceea ce privește amabilitatea si respectul personalului fata de client.
  Totul s-a desfășurat rapid si eficient.
  Recomand cu caldura pe doamna notar Madalina Georgescu.

 • Gabriel
  acum 1 an

  O experienta placuta, in ceea ce priveste amabilitatea si respectul personalului pentru client. Nu ma pot pronunta asupra tarifelor, neavand termen de comparatie, insa sunt pe deplin multumit de restul serviciilor, chiar si in conditiile in care programarea mi-am facut-o in pripa. Multumiri domnului Cristea pentru solicitudine. Recomand cu incredere!

 • Lorena Zaharia
  acum 1 an

  Va multumesc pentru rabdare si intelegere, pentru ca mi-ati raspuns respectuos la ploaia de intrebari mai mult sau mai putin stupide.
  Recomand

 • Adrian Pantazi
  acum 1 an

  Comunicare via whatsup,seriosi,prompti,amiabili,proactivi cu tarife corecte,factura pe loc.merita cu prisosinta 5stele.

 • Vasile Marian
  acum 1 an

  Super super super, super recomand
  Foarte eficienți

 • Moga Elena
  acum 1 an

  Nu mi-am putut imagina vreodata ca in Romania exista oameni care au ajuns in secolulXXI. Comunicarea cu acest notariat se poate face telefonic prin mail si culmea si whatsup. Informatiile sunt exacte si amabilitatea pe masura . Salvezi multe drumuri stiind ca ai de facut / adus / platit . Felicitari si veti fi de acum singurul notariat cu care voi colabora in ciuda distantei.

 • Laura Nasta
  acum 1 an

  Notariatul este usor de contactat (telefonic si pe email), sediul usor accesibil. Am avut parte de profesionalism, promptitudine, deschidere catre client, explicatii clare pe intelesul tuturor. Recomand cu incredere serviciile doamnei notar Madalina Georgescu.

 • Iancu
  acum 1 an

  Ma bucur ca am ales acest birou notarial tin sa multumesc Domisoarei Mădălina Georgescu pentru rezolvarea actelor ,eficienta respect amabilitate preturi accesibile recoma d acest birou notarial unic sunt foarte mulțumită atât eu cât și soțul meu va dorim clienti cât mai mulți gînduri bune felicitări cu stimă onoare si respect

 • Claudia
  acum 1 an

  Colaborarea cu acest birou notarial a fost o adevărată plăcere și o modalitate pe cât de frumoasă, pe atât de pragmatică de a îmi începe ziua!

  Sediul este ușor accesibil, cu angajați prietenoși, amabili, flexibili, rapizi, buni cunoscători și atenți la detalii. Iar dacă aveți norocul meu, veți întâlni mascota biroului, care este un adevărat star și pentru care nu am suficiente cuvinte de laudă și admirație.

  Notariatul poate fi contactat ușor, fie telefonic, fie pe email, iar modalitățile de plată sunt diversificate (cash sau card).

  5 din 5, recomand cu căldură și voi reveni în caz de nevoie!

 • GOGA ROXANDA SORINA
  acum 1 an

  multumesc mult pentru operativitate si mai ales pentru modul amabil in care am fost tratata!

 • Lore
  acum 1 an

  Foarte frumos se comporta cu oamenii. Si explica pe intelesul tuturor au rabdare si devotament.

 • George
  acum 1 an

  Cu subiect si predicat,foarte multumit de serviciile domniei sale.
  Promptà si foarte clarà,iar dacà nu intelegi ceve,te ascultà si explica pe inteles.

 • Vlad B.
  acum 1 an

  Servicii complete, diligenta si profesionalism, toate intrebarile mi-au fost imediat raspunse cu amabilitate si neclaritatile elucidate. Am avut nevoie de o deplasare la domiciliu si consultanta in vederea succesiunii, misiune implinita exemplar. Voi continua sa folosesc serviciile dansilor si recomand cu caldura oricui doreste servicii de calitate dar si preturi mici, totul prin transparenta si o comunicare foarte buna cu clientul. Va multumesc.

 • Chirca Oana Cosmina
  acum 1 an

  Totul s-a desfasurat rapid si eficient . Recomand acesta societate notariala si in special notar Madalina Georgescu.

 • Catalin Pop
  acum 1 an

  Nota 10+
  Contra: absolut nimic!!!

  Pro: Raspund la telefon si NU iti lasa impresia ca tocmai ai intrerupt cea mai mare tranzactie cosmica. Sunt oameni ca si noi, ca si voi, care merg la job. Se pricep, sunt profesionisti, operativi si tin pasul cu tehnologia. Tin mult la reputatie si imagine. Biroul practica tarife minime pe grila. Atmosfera placuta, personal tanar si energic.

  Naratiune: Am asteptat dupa un notar (nu dau nume), de la alt birou notarial, sa citeasca niste acte, 10 zile. Tipul era mai important decat Trump si mai ocupat decat Putin. Nu a reusit. Din noroc, am ajuns la acest birou notarial. Am sunat, mi-a raspuns o doamna amabila. Era notarita. Am fost impresionat, nr. de contact este al ei. Nu are nevoie de o fiinta inferioara sa-i raspunda la telefon. Am stat putin de vorba si mi-a explicat ce este de facut. Iar am fost impresionat: nici eu nu eram o fiinta inferioara. In doua zile s-a realizat toata lucrarea. Va recomand sa mergeti la acest birou cu inima deschisa. O sa va placa si nu trebuie sa va cumparati Metoclopramid sau lamai ptr. asta.

 • Mihaela Crăciun
  acum 1 an

  Profesionalism și amabilitate.
  Relationare excelenta, rapiditate.
  Nota maximă!

 • patrascu elena
  acum 1 an

  Nea taxat minim pe grila la vanzarea casei parintesti. va multumim

 • Robert Chiosa
  acum 1 an

  Nota 10 . Multumim foarte mult . Recomand cu incredere !!!

 • Mihailescu tania
  acum 1 an

  Am solicitat o consultatie notariala acasa. Totul a decurs admirabil. Cu promptitudine si amabilitate.
  T. M.

 • Draghiciu Daniela
  acum 1 an

  Recomand cu incredere serviciile d-nei Georgescu Madalina. Am avut parte de profesionalism, promptitudine, deschidere catre client de la primul contact telefonic, suport ulterior furnizarii serviciilor, explicatii clare pe intelesul tuturor.

 • Alexandra Raicut
  acum 1 an

  Recomand ! Rapiditate in derularea procedurilor , detalii si explicatii pe inteles , receptivitate , sprijin inainte si dupa colaborare . Multumesc .

 • Petrica Ciubotaru
  acum 1 an

  Un notariat de nota 10 domne. fetele dragute m-au rezolvat in cateva minute, dar trimisesem actele inainte ca sa nustau mult. Numai aici vin chiar daca e mai departe de mine, ca mi-a placut cum m-au tratat.

 • Aanicăi Dorel
  acum 1 an

  Dupa doua saptamani de cautari /incercari pe la alte notariate am zis sa mai incerc inca unul. Am dat telefon, am expus problema, am trimis pe e-maill documentele solicitate impreuna cu o explicatie sumara.Mi s-a comunicat ca ma pot prezenta in urmatoarea zi pentru ridicarea documentului solicitat(Procura/imputernicire) la o oră de comun acord . Am fost prezent a doua zi la ora solicitata. Am acceptat scuzele de rigoare (prin nmotivarea unei zile foarte incarcate) insa in circa 30 de minute documentul a fost gata. Am achitat suma solicitata (rezonabila fata de celelalte experiente avute anterior), am primit factura, cu multumire fata de serviciile prestate.
  Nu am fost pasat , am fost ascultat, servit cu promptitudine, asa cum am dorit.
  Recomand cu incredere.

 • Ciubotaru Irina
  acum 2 ani

  Am avut nevoi de o procura cu deplasare la domiciliu pentru ca cine trebuia sa semneze nu se poate deplasa este imobilizat la pat au fost foarte amabile și într-o ora am rezolvat totul mulțumesc doamnei Georgescu și va recomand cu drag mai rar în România asa

 • Lazar
  acum 2 ani

  Au fost foarte amabili si ne au ajutat cu o sucesiune pentru niste acte care erau mai complicate. Am mai fost la doi notari si ne au trimis la plimbare ca nu au avut rabdare nici macar sa citeasca actele. Va multumim din suflet pentru ce ati facut pentru familia noastra. Familia Lazar

 • nicoleta marin
  acum 2 ani

  multumesc doamnei georgescu pentru ajutor si amabilitatea dumneaei.

 • George
  acum 2 ani

  Mi am facut programare, am ajuns la timp am semnat si in 10 minute am plecat. Multumesc

 • Mihaela Barbu
  acum 2 ani

  Un birou unde m am simtit tratata ca un om. Majoritatea notarilor vorbesc de sus si sunt neplacuti. Aici m am simtit respectata si inteleasa. Asa ar trebui sa fie toate birourile notariale.

Lasă o parere

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alege evaluare

Anumite birouri notariale isi modifica cateodata datele.
Daca sunteti notarul sau reprezentati acest biroul notarial puteti solicita actualizarea datelor de pe aceasta pagina.
Pentru a confirma autenticitatea cererii va rugam sa ne trimite-ti solicitarea cu adresa dvs. de email oficiala desemnata de uniunea notarilor.

Vizitind notariate.ro, sunteți de acord cu politica de confidențialitate privind cookie-urile. Mai multe detalii puteti citi aici.