Telefon:

Adresa: (📌vezi harta)

Adresa:


Nicio înregistrare găsită

Regret, n-a fost găsită nicio înregistrare. Te rog adaptează-ți criteriile de căutare și încearcă din nou.

Hărți Google neîncărcat

Regret, nu pot încărca API-ul Hărți Google.

Adresa:

Nicio înregistrare găsită

Regret, n-a fost găsită nicio înregistrare. Te rog adaptează-ți criteriile de căutare și încearcă din nou.

Hărți Google neîncărcat

Regret, nu pot încărca API-ul Hărți Google.

Experientele clientilor acestui notariat

2 pareri la „SOCIETATEA PROFESIONALA NOTARIALA ROSU RAMONA ELENA SI DRAGUSIN EMIL”

  • Codreanu Emil
    acum 2 ani

    Inevitabil ajung la acest biroul notarial unde o intalnesc pe doamna notar Rosu Ramona. Pana la tranzactia imobiliara efectiva, au mai fost cativa pasi de urmat si cateva intalniri. In niciun moment, aceasta persoana nu a oferit ceva sfaturi inainte de a se efectua un act care implica actiuni ireversibile, fapt care a prins-o si pe dumneaei intr-o postura de jenanta, neprofesionista in raport cu meseria de notar. In concret, vanzarea bunului s-a facut cu antecontract care mentiona plata unor sume de bani, respectiv restituirea avansului in caz ca una din parti se razgandea sau nu se putea efectua tranzactia, din varii motive, pana la data limita. Intamplarea a facut ca descrierea bunului in cartea funciara, sa nu corespunda in totalitate cu bunul (ceva modificari or fost facute) astfel incat notarul trebuia sa ceara vanzatorilor sa remedieze problema, respectiv sa obtina un extras de carte funciara conform, insa vanzatorii nu ar mai fi avut timp sa faca asta pana la data limita, asa ca doamna notar, avand promisiunea unei urmatoare vanzari, tot la biroul ei (alti banuti de luat) a incercat vicleneste sa lase in antecontract cat si in contractul de vanzare cumparare, sa se inteleaga ca bunul vandut are aceleasi caracteristici si sa se poata efectua vanzarea in termen iar vanzatorii sa nu fie obligati la restituirea avansului de 4000 euro plus alti 4000 euro de la dansii. Jenant
    Nu stiu daca asta reprezinta o fapta penala, insa numai pentru asemenea comportament si favoruri dubioase in scopul obtinerii de mai multi bani, va sfatuiesc sa evitati acest birou notarial

Lasă o parere

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alege evaluare

Ce părere ai despre acest Notariat?

București-Ilfov

Consultație Notarială Gratuita Online*

Whatsapp

Email

*valabil Bucuresti-Ilfov
in luna iunie

*Consultanța notarială se concentrează pe asistența și îndrumarea în vederea încheierii actelor notariale și poate să nu se aplice în mod automat la alte birouri notariale. Fiecare situație legală este unică, iar interpretarea și aplicarea legii într-un anumit context poate varia în funcție de circumstanțele specifice.

Alegeti metoda preferata de contact:*

Whatsapp

Email

*valabil doar in Bucuresti-Ilfov.

Anumite birouri notariale isi modifica cateodata datele.
Daca sunteti notarul sau reprezentati acest biroul notarial puteti solicita actualizarea datelor de pe aceasta pagina.

Pentru a confirma autenticitatea cererii va rugam sa ne trimite-ti solicitarea cu adresa dvs. de email oficiala desemnata de uniunea notarilor.

*Valabil doar defunctul a avut ultimul domiciliu in:
Bragadiru, Clinceni, Cornetu, Ciorogarla, Domnesti, Magurele, Jilava, Darasti-Ilfov, 1 Decembrie, Copaceni, Vidra, Berceni, Popesti Leordeni, Glina, Dobroesti, Pantelimon, Cernica, Branesti.

Whatsapp

Email

-19%

Taxe cu 19% reducere*

Platiti cu 19% mai putin taxe notariale pentru vanzari imobile/terenuri.

Notariat neplatitor de TVA

Programari limitate

*valabil Bucuresti-Ilfov
doar in luna iunie

Vizitând notariate.ro, sunteți de acord cu politica de confidențialitate privind cookie-urile. Mai multe detalii puteti citi aici.

;