Telefon:

Adresa: (📌vezi harta)

Adresa:


Nicio înregistrare găsită

Regret, n-a fost găsită nicio înregistrare. Te rog adaptează-ți criteriile de căutare și încearcă din nou.

Hărți Google neîncărcat

Regret, nu pot încărca API-ul Hărți Google.

Adresa:

Nicio înregistrare găsită

Regret, n-a fost găsită nicio înregistrare. Te rog adaptează-ți criteriile de căutare și încearcă din nou.

Hărți Google neîncărcat

Regret, nu pot încărca API-ul Hărți Google.

Experientele clientilor acestui notariat

18 pareri la „BIROU INDIVIDUAL NOTARIAL BOCANCEA CARMEN”

 • Iuliana Predoiu
  acum 3 ani

  An fost cu parintii sa imi faca o donatie si dansa a fost foarte rabdatoare la intrebarile parintilor in legatura cu donatia. Am rezolvat relativ repede.

 • Costel Barbas
  acum 3 ani

  Multumim doamnelor pentru tot sprijinul. Ne-am luat prima casa si suntem incantati ca totul a descurs bine. RECOMAND BIROU NOTARIAL BOCANCEA CARMEN.

 • Ana
  acum 3 ani

  Am rezolvat treaba pentru care am venit. Dacă s ar putea face și dimineața ar fi super,dar e ok și asa. Suntem mulțumiți. Ana

 • Marin Chitu
  acum 3 ani

  Recomand.Am făcut moștenirea după soție și atât eu cât și fata am fost mulțumiți,mai ales în perioada asta..

 • Denisa Dobre
  acum 3 ani

  Am ales acest notariat tinand cont de zona si de recenziile primite. Mentionez ca am apelat lsi eu pentru vanzarea unui apartament (unor persoane care sunt din provincie) si am ramas profund dezamagit de felul in care au decurs lucrurile. Pe langa faptul ca a durat o saptamana sa fiu programat pentru a aduce documentele si inca o saptamana pentru semnarea antecontractului (tinand cont de faptul ca documentele aduse au fost corecte si complete), la momentul semnarii antecontractului mi-a fost solicitata plata consultatiei mie, si nu persoanelor care cumpara (pentru faptul ca, a fost necesar ca eu sa aduc actele solicitate, dansii fiind din provincie), in plus fata de taxele care le-au fost percepute acestora (cele de vanzare). Ma indoiesc de faptul ca recenziile primite reflecta realitatea .

  1. Ana acum 3 ani

   Nu sunt școlita și nu muncesc eu cu acte dar ma gândesc ca contează sa fie în regula actele alea și acum ca durează 1 saptamana în plus…nu suntem la piață..

 • Traian Turcu
  acum 3 ani

  Doar cuvinte de lauda. II multumesc doamnei Bocancea pentru seriozitate si eficienta.

 • COSTIN
  acum 4 ani

  AM FACUT O PROCURA SI UN ANTECONTRACT. NE-A PLACUT CA PENTRU ELE AM VENIT DOAR ODATA SA LE SEMNAM SI AM PUTUT REZOLVA PE MAIL CU ACTELE FIINDCA IN ALTA PARTE NE CHEMAU SA VENIM DE 10 ORI. MACAR A IESIT CEVA BUN DIN PANDEMIA ASTA SI PUTEM SA NU MAI STAM PE DRUMURI. NOTA 10 CA AM REZOLVAT SI N-AM PIERDUT TIMPUL CU ORELE.

 • Miruna Luiza
  acum 4 ani

  Trimis pe mail actele si m-am dus la birou sa semnez ,fara sa stau la coada. Am vazut ca regulile se respecta ,ceea ce pentru mine e important, au dezinfectant la usa ,chiar si aparat UV si desigur,se poarta si masca in birou.

 • Francesca Badea
  acum 4 ani

  Rapid si eficient. Se lucreaza pe programari ,dar am putut sa imi fac o declaratie fiindca nu era nimeni cand am fost eu (ora 14.30).

 • Mihai Constantinescu
  acum 4 ani

  Am facut o promisiune de vanzare-cumparare si am rezolvat relativ repede. Au fost cateva verificari la niste institutii intrucat erau niste greseli,dar totul s-a rezolvat. Daca va fi nevoie altadata voi revenii aici. Mihai C.

  1. Loredana acum 4 ani

   Tot o promisiune am facut si eu si am rezolvat repede. A durat doar sa se ridice fiscalul de la primarie, dar dupa a mers repede. Revin dupa ce finalizez si cumpararea 🙂

Lasă o parere

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alege evaluare

Ce părere ai despre acest Notariat?

București-Ilfov

Consultație Notarială Gratuita Online*

Whatsapp

Email

*valabil Bucuresti-Ilfov
in luna iulie

*Consultanța notarială se concentrează pe asistența și îndrumarea în vederea încheierii actelor notariale și poate să nu se aplice în mod automat la alte birouri notariale. Fiecare situație legală este unică, iar interpretarea și aplicarea legii într-un anumit context poate varia în funcție de circumstanțele specifice.

Alegeti metoda preferata de contact:*

Whatsapp

Email

*valabil doar in Bucuresti-Ilfov.

Anumite birouri notariale isi modifica cateodata datele.
Daca sunteti notarul sau reprezentati acest biroul notarial puteti solicita actualizarea datelor de pe aceasta pagina.

Pentru a confirma autenticitatea cererii va rugam sa ne trimite-ti solicitarea cu adresa dvs. de email oficiala desemnata de uniunea notarilor.

*Valabil doar defunctul a avut ultimul domiciliu in:
Bragadiru, Clinceni, Cornetu, Ciorogarla, Domnesti, Magurele, Jilava, Darasti-Ilfov, 1 Decembrie, Copaceni, Vidra, Berceni, Popesti Leordeni, Glina, Dobroesti, Pantelimon, Cernica, Branesti.

Whatsapp

Email

-19%

Taxe cu 19% reducere*

Platiti cu 19% mai putin taxe notariale pentru vanzari imobile/terenuri.

Notariat neplatitor de TVA

Programari limitate

*valabil Bucuresti-Ilfov
doar in luna iulie

Vizitând notariate.ro, sunteți de acord cu politica de confidențialitate privind cookie-urile. Mai multe detalii puteti citi aici.

;