Case Bragadiru

CUPRINS

Când vine vorba despre Bragadiru, trebuie menționat că acest oraș a avut o dezvoltare imobiliară foarte rapidă insă utilitățile nu au ținut pasul cu ritmul rapid al dezvoltatorilor imobiliari.

Așa că, înainte de a cumpară o casă in Bragadiru, este recomandat să faceti o cercetare a zonei in care cumpărati, a existentei canalizării stradale, a trotuarelor, a traficului si accesului facil la facilități precum grădinițe, scoli sau magazine, ca să stiți de la inceput ce cumpărați.

Case Bragadiru

case bragadiru

Pentru achiziționarea unei case in Bragadiru, trebuie sa luati legatura cu un notar pentru a verifica documentele de proprietate ale vânzătorului si pentru a va comunica taxele pe care urmeaza sa le achitati.

Premergător semnării contractului de vanzare, părțile pot semna o promisiune de vanzare (antecontract/precontract).

Totodată, vânzătorul si cumpărătorul trebuie sa negocieze si alte elemente cum ar fi:  momentul predării casei, prețul de achiziție, moneda in care se face plata si modalitatea de plata, daca se vinde mobilat si utilat, etc.

Cumpărătorii trebuie sa dispună si de fondurile necesare plății prețului din surse proprii sau daca se încadrează in condițiile băncilor pentru obtinerea unui credit prin programul Noua casa sau credit ipotecar.

Probleme de evitat inainte de a cumpara o casa:

 • Cadastru neactualizat
  In anumite cazuri, cadastru casei poate să fie vechi și să nu reflecte adevărata realitate (suprafețe sau construcții)

 • Aprobare credit
  Băncile aprobă creditul, doar atunci când toate actele de proprietate sunt în regulă, inclusiv cadastru actualizat

Acte necesare vanzare-cumparare casa Bragadiru

Fara actele de mai jos, nu se poate vinde/cumpara o casa.

 • acte de identitate părți (vânzător și cumpărător), certificatele de căsătorie (dacă este cazul), procură de reprezentare (dacă este cazul) ;
 • acte de proprietate asupra imobilului ce face obiectul tranzacției atat pentru teren cat si pentru construcția edificata pe teren (după caz: contract vânzare, contract de donație, proces-verbal de predare-primire, dovada de achitare integrală a prețului, sentință/decizie civilă definitivă și irevocabilă, titlu de proprietate, certificat de moștenitor, autorizație de construire, certificat de atestare a edificării, proces verbal de recepție, etc.);
 • documentația cadastrală a bunului imobil (fișa bunului imobil și planul de amplasament, respectiv planul releveu) și încheierea de intabulare în cartea funciară;
 • certificat fiscal pe numele proprietarului, eliberat de Direcția de impozite si taxe locale, din care să rezulte că proprietarul este la zi cu plățile;
 • certificatul de performanță energetică, eliberat de un auditor energetic atestat;
 • ultima factură și chitanță privind plata la zi a utilităților aferente imobilului.

Pentru contract de vanzare casa, contactati notariatul din Bragadiru:

Procedură Online Ilfov

Pentru a nu pierde timpul pe mai multe drumuri la notar folosiți procedura online și mergeți o singură dată, doar la semnare.

Ca să nu așteptați la notar, contactați notariat pe Whatsapp sau Email, aflați costul și trimiteți actele online.

Cum sa platesti taxe notariale minime

Indiferent de situatia financiara a fiecaruia dintre noi, nimanui nu-i place sa plateasca mai mult decat face.

Cand trebuie sa mergeti la notariat, alegeti sa platiti tarif minim legal, mai ales daca aveti de platit onorariu de sute sau mii de lei.

Afla taxele notariale minime vizitand pagina de calculator taxe notariale minime. Cauta taxe notariale pe google si acceseaza notariate.ro

Informatii suplimentare

București-Ilfov

Consultație Notarială Gratuita Online*

Whatsapp

Email

*valabil Bucuresti-Ilfov
in luna iunie

*Consultanța notarială se concentrează pe asistența și îndrumarea în vederea încheierii actelor notariale și poate să nu se aplice în mod automat la alte birouri notariale. Fiecare situație legală este unică, iar interpretarea și aplicarea legii într-un anumit context poate varia în funcție de circumstanțele specifice.

Alegeti metoda preferata de contact:*

Whatsapp

Email

*valabil doar in Bucuresti-Ilfov.

*Valabil doar defunctul a avut ultimul domiciliu in:
Bragadiru, Clinceni, Cornetu, Ciorogarla, Domnesti, Magurele, Jilava, Darasti-Ilfov, 1 Decembrie, Copaceni, Vidra, Berceni, Popesti Leordeni, Glina, Dobroesti, Pantelimon, Cernica, Branesti.

Whatsapp

Email

-19%

Taxe cu 19% reducere*

Platiti cu 19% mai putin taxe notariale pentru vanzari imobile/terenuri.

Notariat neplatitor de TVA

Programari limitate

*valabil Bucuresti-Ilfov
doar in luna iunie

Vizitând notariate.ro, sunteți de acord cu politica de confidențialitate privind cookie-urile. Mai multe detalii puteti citi aici.

;