SOCIETATE PROFESIONALĂ NOTARIALĂ NOTARA

Bragadiru

⭐ Certificat de excelenta

Acest notariat ofera cele mai bune servicii
apreciate cu 5 stele de clienti

5/5

Departamentul Divorturi Bucuresti-Ilfov

Cum sa divortezi la Notar in 30 de zile la doar 560lei⁺ᵗᵛᵃ*

divort la notar
cost divort la notar

Divort la Notar in 30 de zile, de la 560lei+tva*

Cel mai ieftin si rapid divort din Ilfov.

*valabil in localitatile unde s-au căsătorit soții sau unde au avut ultimul domiciliu comun:
Bragadiru, Clinceni, Cornetu, Ciorogarla, Domnesti, Magurele, Jilava, Darasti-Ilfov, 1 Decembrie, Copaceni, Vidra, Berceni, Popesti Leordeni, Glina, Dobroesti, Pantelimon, Cernica, Branesti.

*Valabil in 13 mai – 30 mai.

Stim ca divortul nu este nici placut si nici usor, de aceea oferim o procedura simplificata pentru a va ajuta sa treceti peste divort in cel mai scurt timp si cu cat mai mult putin discomfort.

Fiecare divort este unic. In fiecare caz difera motivele, posibilitatea de partaj, eventualul programul de vizita al copiilor sau sumele de bani primite pentru cresterea acestora si altele.

Pentru a afla procedura completa a divortului dvs. contactati departamentul de Divorturi Notariale Bucuresti. Departamentul de divorturi este specializat exclusiv pe proceduri de divort simplificate, atat cu copii, cat si fara copii.

O casnicie se poate incheia civilizat si discret prin alegerea divortului in fata notarului. Divortul la notar este ieftin si rapid in comparatie cu divortul in fata instantelor judecatoresti, in plus prezinta si avantajul discretiei totale.

De multe ori sotii prefera sa nu stie prieteni sau familia cand divorteaza, iar divortul la notar este singurul mod care ofera acest beneficiu. Fie ca exista copii minori sau nu, divortul notarial este o modalitate simpla si netraumatizanta de despartire pentru toate partile implicate.

Divortul la notar se poate face doar cand ambii soti sunt de acord.

⚠️ - Programări limitate -

În aceasta perioada divorturile se fac in ordinea primirii solicitarilor si sunt limitate de numarul actual de cereri.

Este in interesul dvs. sa contactati notariatul cu cel putin 2-3 zile inainte, pe Whatsapp sau Email.

Procedura simplificata Divort la Notar

blank

1. Contactati notariat

Aflati pe Whatsapp sau Email toate informatiile si procedura necesara.

blank

2. Programare semnare

Semnati la Notar actele pentru inceperea procedurii de divort.

blank

3. Finalizare Divort

Divortul se pronunta dupa 30 de zile de la depunerea actelor.

Procedura Notariala Simplificata

*valabil in luna mai

Programari limitate!

Stim ca de multe ori experintele la anumite notariate pot fi dificile sau neplacute, de aceea oferim o procedura simplificata pentru a va bucura de o experinta cat mai usoara, mai rapida si mai placuta. Nu mai pierdeti timpul pe drumuri petrecand ore in trafic, cand puteti rezolva mai usor online. Pentru a afla procedura completa pentru cazul dvs. ne puteti contacta pe Whatsapp sau Email.
taxe notariale credit ipotecar

1. Contactati notariat

Aflati pe Whatsapp sau Email toate informatiile si procedura necesara.

verificare documente

2. Verificare documente

Trimiteti online documentele necesare si aflati taxele notariale.

autentificare notar

3. Semnare si Autentificare

Veniti doar odata, la semnarea documentelor autentificate de notar.

Documente necesare divort:

 • actele de identitate ale celor doi soţi
 • certificatele de naştere (în original sau copie legalizată)
 • certificatul de căsătorie (în original)
 • certificatul de naştere al copilului minor rezultat din căsătorie (în original sau copie legalizată) *daca e cazul

In materia divorțurilor, notariatele au competenta teritoriala.

Astfel, doar cei căsătoriți in București sau cu ultimul domiciliu comun in București, pot divorta in București.

Procedura divortului

In momentul in care soții se prezinta in fata notarului public cu documentele necesare, acesta înregistrează cererea de divorț și le acordă soților un termen de minim 30 de zile, numit si termen de reflecție, pentru ca soții sa se gândească asupra deciziei luate si timp in care, in cazul celor cu copii minori se întocmește si raportul de racheta psihosociala de către autoritatea tutelara competentă.

În momentul depunerii cererii, cei cu copii minori trebuie sa declare si înțelegerea in legătura cu: domiciliul minorului, programul de vizita si suma de bani cu care va contribui părintele separat de minor la creșterea si educarea acestuia. După expirarea acestei perioade, soții trebuie să se prezinte din nou în fața notarului public pentru desfacerea căsătoriei și eliberarea certificatului de divorț.

La expirarea celor  minim 30 de zile, la dată fixată de către notar (obligatoriu in acea zi), soții se prezintă împreună și personal la biroul notarial. Dacă vreunul dintre copii minori ai cuplului are peste 10 ani, acesta va fi audiat de către notar.

Cu această ocazie notarul eliberează certificatul de divorț si convenția privind minorii, dacă este cazul.

Divortul notarial se finalizează într-un timp mai scurt decât în instanță iar costurile totale sunt reduse și asigură o mai bună protecție a vieții private față de ședința publică din sala de judecată.

Notarul va redacta încheierea de admitere a cererii de divorț, prin care constată desfacerea căsătoriei şi va dispune eliberarea certificatului de divorţ. Încheierea este semnată de ambii soți și de notar. Fiecare dintre soți primeste câte un exemplar al certificatului de divorț. Certificatul de divorţ nu o sa conţina nicio menţiune cu privire la culpa vreunuia dintre soţi, niciun sot neavand culpa.

Redactarea şi semnarea încheierii finale de către toate părţile si obţinerea numărului certificatului de divorț au loc în aceeaşi zi. Redactarea si eliberarea certificatului de divorț are loc la termenul acordat pentru desfacerea căsătoriei (dupa 30 de zile). Astfel, soții se vor prezenta doar de două ori la notariat.

NOU!

(GRATUIT) Consultatii Notariale Online pentru divorturi in Bucuresti*

* valabil 13 mai – 28 mai

* in perioada: 13 mai – 28 mai.

Aflati informatii personalizate pentru divortul dvs.

 • cum sa divortati la doar 500lei⁺ᵗᵛᵃ
 • cand se poate incepe divortul
 • care este termenul de finalizare
 • consiliere privind partajul dupa divort
 • intocmirea conventiei privind minorii *
 • obtinerea raportului de la autoritatea tutelara *
 • greseli de evitat

 * daca este cazul

Divortul cu copii minori

 1. Soţii depun împreună cererea de divorţ la notar.
 2. Notarul acordă un termen de reflecţie de 30 de zile, solicita ancheta autoritatii tutelare si audiaza minorul (daca este cazul).
 3. Soţii se prezintă personal la notar la expirarea termenului de 30 de zile.*

Efectuarea anchetei psiho-sociale care se realizează în mod obligatoriu și gratuit prin serviciul de autoritate tutelară al primăriei la sesizarea notarului public, indiferent de vârsta minorului, la adresa unde soții au stabilit de comun acord că va locui copilul (locuința poate fi și închiriată) şi audierea minorului care a împlinit vârsta de 10 ani în condiţiile art. 264 din Noul Cod Civil.

Toate procedurile care se vor îndeplini în cadrul divorţului cu minori se vor desfăşura în prezenţa ambilor soţi, astfel minorul va fi însoţit de ambii părinţi si va fi audiat în prezenţa ambilor părinţi, semnand alături de părinţii săi declaraţia consemnată de notarul public.

*Dacă până la termenul fixat nu i s-a comunicat biroului notarial raportul de anchetă psihosocială şi, din motive întemeiate, nu s-a putut audia minorul, soţii pot solicita acordarea termenului pentru îndeplinirea celor două condiţii. În consecinţă, încheierile prin care se acordă un alt termen pot fi motivate doar prin lipsa anchetei psihosociale sau imposibilitatea audierii minorului.

Stabilirea cuantumului obligației de întreținere este obligatorie. Notarul nu poate introduce în convenţiile care stau la baza certificatelor de divorţ clauze prin care unul dintre părinţi sau amândoi renunţă la drepturile acestuia la întreţinere. Criteriile de stabilire a pensiei de întreţinere sunt reglementate de textele de lege din art. 529–533 din noul Cod civil.

 • pensia de întreţinere se plăteşte în rate periodice, la termenele convenite de părţi
 • întreţinerea datorată de părinte se stabileşte până la 1/4 din venitul său lunar net pentru un copil, 1/3 pentru 2 copii şi 1/2 pentru 3 sau mai mulţi copii
 • cuantumul întreţinerii datorate copiilor, împreună cu întreţinerea datorată altor persoane nu poate depăşi jumătate din venitul net lunar al celui obligat
 • obligaţia de întreţinere se execută în natură, prin asigurarea celor necesare traiului şi, după caz, a cheltuielilor pentru educare, învăţătură şi pregătire profesională
 • dacă obligaţia de întreţinere nu se execută de bunăvoie, în natură, instanţa de tutelă dispune executarea ei prin plata unei pensii de întreţinere, stabilită în bani
 • pensia de întreţinere se poate stabili sub forma unei sume fixe sau într-o cotă procentuală din venitul net lunar al celui care datorează întreţinere
 • dacă se iveşte o schimbare în ceea ce priveşte mijloacele celui care prestează întreţinerea şi nevoia celui care o primeşte, instanţa de tutelă, potrivit împrejurărilor, poate mări sau micşora pensia de întreţinere sau poate hotărî încetarea plăţii ei.

Partajul bunurilor

divort la notar

În cazul în care, pe lângă divort, soții doresc și împărțirea amiabilă a bunurilor dobândinte în timpul căsătoriei prin act de partaj notarial, aceștia pot depune actele necesare pentru partaj în același timp cu cele de divorț.

Partajul se poate realiza în aceeași zi cu eliberarea certificatului de divorț sau ulterior, bunurilor comune fiind împărțite conform înțelegerii soților (de exemplu, unul dintre soți poate primi o sumă de bani, iar celălalt soț să rămână cu un imobil/masina). Soții pot împărți prin contractul de partaj notarial inclusiv datoriile comune (credite), însă doar cu acordul scris al băncii creditoare în acest sens.

Imposibilitate divort

Cand nu se poate divorta la notar

 • unul dintre soți nu este de acord cu divorțul
 • vă adresați unui birou notarial din altă localitate decât cea în care ați încheiat căsătoria sau în care ați avut ultimul domiciliu comun
 • soții nu se prezintă personal la notariat pentru ridicarea certificatului de divorț la termenul stabilit
 • v-ati adresat si unei alte institutii pentru divort (ex: instanta)

Procedura Online Ilfov

Pentru a nu pierde timpul pe mai multe drumuri la notar folositi procedura online si mergeti o singura data, doar la semnare.

Ca sa nu asteptati la notar, contactati notariat pe Whatsapp sau Email, aflati costul si trimiteti actele online.

blank

✅ Acest notariat respecta normele actuale de preventie

Distantare sociala

Acest notariat respecta procedura de distantare sociala si dezinfectare periodica.

Inchis de sarbatori!

blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank

1.
Contact
Notariat

2.
Trimite

actele

online

3.
Veniti

doar

la

semnare

blank

Adresa:

Nicio înregistrare găsită

Regret, n-a fost găsită nicio înregistrare. Te rog adaptează-ți criteriile de căutare și încearcă din nou.

Hărți Google neîncărcat

Regret, nu pot încărca API-ul Hărți Google.

Beneficii Clienti

 • Tarife minime pe grila notariala
 • Plata cu cardul
 • Consultanta Notariala pe Whatsapp
 • Programare online
 • Solutionare rapida
 • Programari in afara programului, la cerere
 • Online consultancy in English
 • Acces persoane cu dizabilitati (mobilitate redusa)

Experientele clientilor acestui notariat

199 de pareri la „SOCIETATE PROFESIONALĂ NOTARIALĂ NOTARA”

 • Zenaida Lazar
  acum 2 săptămâni

  Am fost placut impresionata de calitatea serviciilor,sunt amabili,foarte bine organizati si operativi. Felicitari!

 • Roxana Anamaria
  acum 2 săptămâni

  Am avut o interactiune eficienta, timp scurt de rezolvare a spetei partajului.Amabilitatea si profesionalismul am apreciat foarte mult. Am primit raspuns la fiecare intrebare, informatiile oferite online au facut posibila rezolvarea rapida a problemei, la o singura vizita in cabinetul notarial. Va multumesc! Recomand cu incredere!

 • Veronica Coman
  acum 2 luni

  Mod de lucru foarte eficient, sunt profesioniști și amabili !
  Am fost foarte mulțumită după ambele vizite și probabil voi apela din nou la serviciile lor !

 • mihaela stoian
  acum 2 luni

  Foarte prompta echipa NotarA! Am trimis documentele pe email, m-au programat, dupa 4 ore am semnat actele necesare. Recomand!

 • Stan Ilinca
  acum 2 luni

  Profesionalism, promptitudine, consiliere onestă, decență. Tot respectul meu pentru serviciile și seriozitatea acestui birou notarial.

 • Maximilian Hartung
  acum 2 luni

  Am trimis actele online, am făcut programare. În ziua programării am fost preluat la timp (apreciez foarte multe punctualitatea), actele erau deja pregătite. Totul s-a rezolvate foarte rapid. Mulțumiri pentru operativitate!

 • Claudiu Cristian Florea
  acum 2 luni

  Am dat mesaj pe whatsapp sa intreb daca pot sa trec pentru o legalizare, am primit raspuns foarte repede. Am fost am rezolvat si chiar am ramas cu o impresie foarte buna, pot sa zic ca recomand!!!

 • Mihai Nichifor
  acum 2 luni

  Aici totul funcționează perfect. De la preluarea documentelor online, ora de programare, atmosfera plăcută, amabilitatea personalului. Pleci cu sentimentul, că și la noi se pot face lucrurile așa cum trebuie. Recomand din toate punctele de vedere!

 • Gabriela Badea
  acum 2 luni

  Va mulțumesc din suflet pentru ajutor sunteți niste oameni minunați cu experiență nici nu a durat ,foarte mult am trimes actele și aveam deja contractul pregătit doar trebuia semnat Mii de mulțumiri recomand cu tot sufletul

 • Alexandru Bogdan Dinu
  acum 2 luni

  Professional staff that will overreach the demand. Highly recommended!

 • Claudiu Marius
  acum 2 luni

  Profesionalism la nivel maxim. Raspuns rapid si am rezolvat in 15 minute maxim. Recomand cu incredere.

 • Pykrd Catalin (Anturaj)
  acum 2 luni

  Flawless service, from the phone to the last paper! Verry friendly and professional people!!!

 • Reby Macovei
  acum 2 luni

  Recomand cu tot respectul acest birou notarial! Practic, am realizat o procedură destul de complexă, prin corespondență electronică, doar cand am semnat am mers la sediu. Doamnei notar si echipei, nota 10+ !! Profesionalismul, răbdarea și amabilitatea, sunt calitățile ce le onorează munca ! Cu siguranță voi reveni la dânsele când am nevoie!!

 • Sebastian Nazarevscky
  acum 2 luni

  Eficienti, bine organizati, profesionisti! am lucrat cu ei de doua ori si am fost f multumit de ambele dati.

 • Ana-Maria Todirica
  acum 3 luni

  Lucrez cu doamna Notar Georgescu de multi ani si nu as schimba acest lucru niciodata. Servicii excelente, client service foarte bun, preturi decente, atmosfera relaxata si numai chipuri zambitoare. Excelent! Recomand cu incredere! Felicitari echipei NotarA pentru profesionalism!

 • MESTESUGARI DE GUSTURI SC SIOMARPROD SRL
  acum 3 luni

  Am avut o experiență plăcută în acest cabinet notarial , doamnele rezolva foarte rapid toată documentația iar doamna notar este foarte deschisă și sinceră, am avut nevoie și de sfaturi pe care le am primit gratis intr-o consultație ceea ce este extrem de rar în România de azi . Va mulțumesc și vom reveni cu siguranță!

 • Masgras Valer
  acum 3 luni

  Multumesc de profesionalismul și calmul de care dați dovada. Subscriu tot ce se zice în comentariile de aici: profesionalism, rapiditate, mediere, clarificări în orice am intrebat și răbdarea de care ati dat dovada în tot procesul de achizitie. A fost vorba de vânzare-cumpărare apartament și a fost nevoie de muuulte clarificări atât în partea mea cât și a vanzatorului. Toată stima.

 • ana zarnescu
  acum 3 luni

  Promptitudine și profesionalism. Mulțumesc doamnei notar și întregii echipe . Recomand din tot sufletul!

 • Elena H
  acum 3 luni

  Promptitudine și profesionalism. Respect față de clienți și zic eu, fața de serviciile oferite. Recomand!

 • Miruna Butanche
  acum 3 luni

  Recomand Societatea Profesională Notarială NotarA si pe doamna Notar MĂDĂLINA GEORGESCU. O experienta extraordinara: promptitudine, profesionalism, atentie la detalii! Felicitari si succes in continuare.

 • Florentina snh
  acum 3 luni

  O experiență foarte plăcută – punctuali, eficienți, buni comunicatori. Dupa ce am stabilit detaliile prin watsapp – ce acte sunt necesare, costurile și programarea in sine – la biroul notarial totul a mers foarte rapid. Recomand cu încredere!

 • Madeleine Lilium
  acum 3 luni

  Totul se face cu transmitere electronica in prealabil pentru pregatirea actelor, apoi esti programat sa vii sa semnezi si sa pleci, totul rapid, profesional, simplu, foarte convenabil ca tarife. cu stima, va multumesc

 • Arasanu Laura
  acum 3 luni

  Comunicare facila pe WhatsApp, personal amabil, fără așteptare Rezolvare prompta în aceeași zi, fără programare cu 1 săptămâna inainte

 • Ioana Padure
  acum 4 luni

  Recomand cu toate încrederea. Totul este la superlativ iar dna notar este o persoană deosebită. O sa revin de cate ori o sa am nevoie.

 • Mihai Trașcă
  acum 4 luni

  Am rezolvat rapid cerințele avute. Am trimis pe mail documentele și am fost acolo doar pentru semnare. Totul a fost simplu și ușor.

 • Ana - Maria Cojocar
  acum 4 luni

  Excelenta si prompta comunicare (verbala si electronica), atat cu partile contractante, cat si la nivel institutional, rapiditate la finalizarea tranzactiei.

 • Alina Mogos
  acum 4 luni

  Recomand cu incredere. Totul s-a desfasurat cat de poate de civilizat. Actele trimise online, ne-am prezentat doar la semnarea contractului, lucru care a durat foarte putin. Toate intrebarile noastre au avut raspuns. Cand o sa mai avem nevoie de servicii notariale, cu siguranta o sa revenim. Nota 10++

 • Sorin Stoian
  acum 4 luni

  Este prima data cand totul sa rezolvat atat de usor,. Am trimis toate documentele pe watsapp iar cand am ajuns la sediu toate actele au fost pregatite pentru a fi semnate. Va multumesc pentru promptitudine!

 • Alexandra Gabriela
  acum 4 luni

  Mai simplu de atat nu as fii putut rezolva.Am comunicat pe whattsap si am trimis poze dupa actele necesare pentru a mi se face o procura.Am fost la ora stabilita programarii si totul a decurs extraordinar de simplu si rapid.Am citit,am semnat si asta a fost tot.Multumesc din suflet!

 • Valentin Popa
  acum 5 luni

  Sunt foarte multumit de serviciile dumneavoastra, am sa invit si alte persoane sa apeleze cu incredere. Multumesc! Valentin Popa

 • cristian popescu
  acum 5 luni

  Super servicii ,punctualitate amabilitate ( n-ai cum sa dai mai putin de 5 stele)

 • Cristian Ghiurca
  acum 5 luni

  Se poate și altfel! Am trimis actele pe email, am fost programat în ziua și la ora pe care le-am ales și am primit documentele în 15 minute. Vă mulțumesc și vă doresc să continuați la fel!

 • Andreea Olteanu
  acum 5 luni

  Recomand cu încredere Biroul Notarial NotarA din Bragadiru, Strada Speranței, unde am găsit o echipa de profesioniști. Doamna Notar Mădălina Elena Georgescu a respectat termenul stabilit în ceea ce privește documentele eliberate de Notariat și au fost foarte prompți la cererile noastre. Raportul calitate preț este unul foarte bun. Am făcut la Biroul Notarial o succesiune de teren drum acces și tatăl meu, o declarație. Prompti, eficienți și de încredere. Aici vom merge ori de câte ori vom avea de încheiat documente notariale. Va recomand sa alegeți un Notariat care este deschis modului de lucru rapid și eficient, recomanda cu incredere Birou Individual Notarial NotarA din Bragadiru Stada Speranței nr 3A.

 • Mihai Marin
  acum 5 luni

  Recomad cu mare placere.Rar în ziua de astăzi mai găsești profesioniști, drăguți,amabili asta am întâlnit eu astăzi.Va mulțumesc pt serviciile de cea mai înaltă calitate și o sa va recomand tuturor cunoștințelor mele și nenumărate.

 • Liliana Handra
  acum 5 luni

  Suntem foarte multumimiti de serviciile dumneavoastră, totul a decurs foarte rapid.Recomand cu toată încrederea!

 • Izabela Coman
  acum 5 luni

  Profesionalism si eficienta de nota 10! Am vandut recent un apartament si am facut toate actele la d-na notar Madalina Georgescu. Pretul pt serviciile notariale a fost cel minim, iar servicile au fost excelente! Totul a fost pregatit cu documente trimise prin e-mail, cand am ajuns acolo nu atrebuit decat sa citim contractul si sa-l semnam. Am apreciat in mod deosebit rapiditatea cu care a raspuns prin email la toate nelamuririle mele si felul foarte clar in care ne-a explicat lucrurile pe care nu le cunosteam. Sediul este foarte civilizat, fara inghesuiala, doar cu programare si cu toate conditiile de igiena si anti-covid bine puse in practica. Se ajunge foarte usor la sediu cu masina – chiar daca este langa Bucuresti. Deci, chiar recomand din toata inima acest cabinet notarial! sa ai treaba la notar e o pacoste de cele mai mult eori – dar la acest notar e o placere!

 • Ungureanu Narcisa
  acum 5 luni

  sunt foarte mulțumită , cu un singur drum la notar am rezolvat tot

 • Laura Trandafir
  acum 6 luni

  Profesionalism, promptitudine. S-au ocupat rapid de documentele de care aveam nevoie. Recomand!

 • Paul Dumitru
  acum 6 luni

  Am făcut rezervare online și la ora programată actele erau rezolvate. Nu a trebuit sa stau decât 10 minute.

 • Johanna Beck
  acum 6 luni

  Un notariat de exceptie, profesionalism, empatie, totul a decurs cu un firesc si o normalitate, cu care din pacate, nu suntem obișnuiți! Deci există si se poate!

 • Rusanda Davideanu
  acum 6 luni

  Doamna Notar este foarte amabila si intreaga echipa este de treaba, rapida si eficienta. De fiecare data plec de acolo cu senzatia “Ce simplu a fost!”. Recomand!

 • Adriana Uritu
  acum 6 luni

  Profesionalism. Mi-au raspuns rapid la mesaj si a doua zi am avut problema rezolvata. Multumim.

 • Radu Burea
  acum 6 luni

  Organizare bună, receptivitate, profesionalism și servicii de calitate. Poziționare excelenta, facilă, te scapă de stresul traficului capitalei. Voi reveni cu placere, recomand. PS Bomboanele sunt delicioase!😉

 • Daniela Ciobanu
  acum 7 luni

  Profesioniști, mi – au răspuns la întrebare chiar dacă era duminică, am primit pe loc răspunsul solicitat. Ulterior am trimis documentele pe whatsapp și deja a doua zi dimineața aveam procura gata 🙂 Recomand cu încredere!

 • Șerban Petcu
  acum 7 luni

  Dupa ce am luat legatura prin WhatsApp pentru o procura si am trimis actele prin e-mail, am primit o programare pentru a doua zi lucratoare. S-a rezolvat cu promptitudine cand am ajuns la ora programata.

 • Iulia Dinescu Simra
  acum 7 luni

  Un notariat excelent! Recomand cu încredere, drag și plăcere! Prețuri mici, răspuns la orice întrebare cu profesionalism, ambient plăcut și multe altele. Recomand cu încredere!

 • Mihaela Tugui
  acum 7 luni

  Foarte multa amabilitate, rezolvare prompta a nevoilor. Recomand!

 • Dorin Dida
  acum 7 luni

  Sunt extrem de multumit de prompitudinea cu care am fost lamurit si aduc numai mutumiri BIROULUI INDIVIDUAL NOTARIAL NOTARA BRAGADIRU

 • Alexandra Dinu
  acum 7 luni

  O experienta placuta! Voi reveni cu incredere, de fiecare data cand voi avea nevoie. Felicitari pentru profesionalism!

 • Sf Ignat
  acum 7 luni

  Am avut nevoie de o procura, mi s-a rezolvat problema într-un timp foarte scurt și cu profesionalism. Comunicare f. buna, apreciez amabilitatea d-nei notar Georgescu Mădălina. Recomand cu încredere.

 • Ursache Mariana
  acum 7 luni

  Foarte mulțumită! Echipa de profesioniști, mediul plăcut. Comunicarea s-a facut prin whatup, procedura de semnare a actelor rapida.
  Recomand acest birou notarial.

 • Claudia
  acum 7 luni

  EXCELENTA! PROMPTITUDINE SI PROFESIONALISM LA RANG EXTREM DE INALT! INCREDERE MAXIMA SI PRETURI F BUNE! DNA NOTAR DE NOTA 15!

 • Alexandra Claudia
  acum 7 luni

  Foarte prompti și amabili. Am rezolvat ușor și rapid tot ce am avut nevoie.

 • Ionel D. (Igor)
  acum 7 luni

  Recomand cu încredere. Am avut nevoie urgent de o procura si m-au rezolvat într-un timp foarte scurt si cu profesionalism. Bravo 👏 👏 👏

 • Constantin Dragos Raicu (Duku)
  acum 8 luni

  Foarte bine organizat și foarte rapid. Raport calitate serviciilor/preț foarte ok!

 • Alina Gabriela Apostu
  acum 8 luni

  PROFESIONALISM. Am apelat la serviciile acestui birou notarial cand am vandut apartamentul. Am doar cuvinte de lauda pentru toti angajatii de acolo. Am inceput colaborarea pe whatsapp unde am primit o lista cu toate documentele de care aveam nevoie. Documentele au fost trimise pe mail si verificate. Ne-am prezentat la notar doat pentru semnarea documentelor finale. Totul a fost simplu si rapid. Referitor la colaborarea pe whatsapp, am primit de fiecare data raspuns la toate intrebarile intr-un timp foarte scurt. Recomand cu incredere. Preturi foarte ok comparativ cu piata!!!

 • Diana Popescu
  acum 8 luni

  Recomand cu toata increderea acest birou notarial; profesionalism, dedicare, din partea d-nei notar privind serviciile notariale oferite. Foarte multumita. I-am contactat online, prin Whatsapp si m-au ajutat in timp record. Mulțumesc pentru implicare.

 • Felix Spatareanu
  acum 8 luni

  Promptitudine si profesionalism!! Cu siguranta vom reveni!

 • Florentina
  acum 8 luni

  Am fost placut impresionata de dna notar.
  A fost foarte implicata si proactiva in serviciile oferite. A fost deschisa la comunicare pe mai multe mijloace: telefon, whatsapp, mail. A avut rabdare sa imi explice toate neclaritatile, mi-a detaliat pasii si documentele necesare. Totul s-a desfasurat in timp record. A inlesnit intregul proces din toate punctele de vedere.
  O recomand cu caldura pe d-na Madalina Georgescu!

 • Felix Gio
  acum 9 luni

  Profesioniști care fac treaba repede si mai bine decât cere clientul. Pentru client maxim de eficientă cu minim de efort! M-au ajutat cu o procură in mai puțin de 24 de ore, in condițiile in care 5 alți notari din apropiere mi-au oferit programări peste o săptămana! Comunicare online rapida si fără complicații. Ii recomand!

 • Codrin Banea
  acum 9 luni

  Personal profesionist. Servicii oferite cu promptitudine. Recomand cu încredere. Mulțumim pt.serviiile oferite. Sigur vom apela tot la dvs.

 • Gabriel Luca
  acum 9 luni

  Timp scurt de așteptare și o comunicare excelenta! Un raport calitate-preț excelent! Apreciez foarte mult amabilitatea, profesionalismul și promptitudinea de care au dat dovadă. Recomand cu încredere!

 • Violeta Mogosanu
  acum 9 luni

  Experienta foarte placuta! Promptitudine, disponibilitate, seriozitate. Recomand!

 • Amalia Popescu
  acum 9 luni

  Am avut o experienta notariala extrem de placuta! Doamna notar public Georgescu dovedeste profesionalism, seriozitate si rapiditate in rezolvarea documentelor. Atmosfera din notariat este calda, primitoare. Preturile practicate sunt bune. Multumesc foarte mult!

 • roxana anamaria
  acum 9 luni

  Am avut o interactiune eficienta, timp scurt de rezolvare a spetei partajului.Amabilitatea si profesionalismul am apreciat foarte mult. Am primit raspuns la fiecare intrebare, informatiile oferite online au facut posibila rezolvarea rapida a problemei, la o singura vizita in cabinetul notarial. Va multumesc! Recomand cu incredere!

 • Samsung Samsung
  acum 10 luni

  Sunt foarte multumita! Preturi chiar foarte accesibile ! Rapiditate !

 • Mihai Costache
  acum 10 luni

  Am sunat, am programat, în câteva ore am terminat. Preț foarte ok. Recomand

 • Case Vile
  acum 10 luni

  Seriozitate, promptitudine, pret si rapiditate! Mulțumesc pentru rezolvarea rapidă a documentului. Recomand cu incredere.

 • Stefania Marin
  acum 10 luni

  Cea mai scurta si placuta experienta notariala pe care am avut-o pana in prezent. Am apreciat promptitudinea, profesionalismul, atmosfera placuta si pretul accesibil. Voi reveni

 • leonard florea
  acum 10 luni

  Un birou notarial foarte bun,foarte receptivi! Din neatenția mea am gresit ceva la un act,din fericire doamna notar ma ajutat imediat,fără să mai plătesc nimic, iar preturile sunt foarte mici! Recomand

 • Donya Dony
  acum 10 luni

  Un cabinet notarial cu condiții moderne, promptitudine, amabilitate, profesionalism, și nu în ultimul rand preturi accesibile, program flexibil…👍

 • Andreea Burlacu
  acum 10 luni

  O echipa excelenta, foarte prompta si cu care iti este drag sa colaborezi. Felicitari!

 • Constantinescu Danut
  acum 10 luni

  Ma bucur ca pot sa-mi exprim parerea.O experienta deosebita, un birou notarial de not 10 ,de zece stele nu de 5,recomand cu placere tururor daca doriti ca aceste momente sa fie o placere si nu un stres.

 • Costi X
  acum 10 luni

  Apreciez experienţa cu Biroul Notarial NotarA ca fiind una dintre cele mai plãcute remarcând profesionalismul, promptitudinea, seriozitatea serviciului! Totul chiar la un preţ accesibil! Recomand cu încredere!

 • Aurelia Miron
  acum 10 luni

  Multumesc pentru reacția prompta la solicitarea si nevoile noastre! Servicii de foarte bună calitate, soluții rapide și un flux de lucru foarte bine stabilit! Apelati cu încredere!

 • Elena Butnaru
  acum 11 luni

  O experiență ce se poate exprima într-un singur cuvânt: profesionalism. Mulțumesc!

 • Magda Hoinaru
  acum 11 luni

  Competența, rapiditate, comunicare excelenta, simplu și rapid. 5 * nu sunt suficiente pentru calitatea serviciilor. Ma declar un client mulțumit și recomand și altora. Mulțumesc!

 • Ana Maria Closcaru
  acum 11 luni

  Am rămas surprinsa de rapiditatea și profesionalismul efectuării unui contract de comodat. Am trimis actele necesare pe whatsapp iar în următoarea zi am fost contactata pentru semnarea lor. Totul a decurs foarte rapid, si încă un plus, foarte ieftin fata de alte notariate. Foarte mulțumită de calitatea serviciilor oferite.

 • Raluca Logofatu
  acum 11 luni

  O experienta plăcută, doamna notar foarte cumsecade și servicii rapide. O recomandam cu căldură!

 • matei liviu
  acum 11 luni

  5 stele+. Servicii de calitate, comunicare excelentă, promptitudine si preturi decente. Felicitari !!

 • Maria-Gabriela Borcea
  acum 11 luni

  Profesionalism, timp scurt de așteptare, vom reveni, cu siguranța!

 • costel bolboaca
  acum 11 luni

  Orice problemă de rezolvat la un notar cu experiență profesionalism dar și cu un preț foarte bun cu un program mare și repede vă propunem pentru orice persoana și va dorim succes

 • Adrian Stefan Tudor
  acum 11 luni

  O colaborare extraordinara. Am început discuția pe whatsapp unde mi-au răspuns la toate întrebările legate de ce acte am nevoi si cât m-ar costa. Odată ce am avut toate actele am mers la ei. Foarte amabili, am rezolvat rapid ce aveam de făcut. Le mulțumesc si ii recomand!

 • Thomas Crown
  acum 11 luni

  Va mulțumesc pentru sfaturi! Nu ne-am cunoscut în persoana dar nu s-au codit sa mi dea răspunsuri chiar Și în timpul concediului dânșilor. Păcat că nu locuiesc în zona. Ar fi fost cu siguranță prima opțiune pentru un birou notarial de încredere.

 • alex lexu
  acum 11 luni

  Un notariat excelent, rapid, modern, punctual, apelati cu incredere, in 2 ore de cand am sunat la dumnealor am avut procura rezolvata. Totul prin email, doar sa semnez a trebuit sa ajung la ei.

 • ionut plescan
  acum 11 luni

  Am apelat la servicile dmv și chiar s-a dovedit calitate și profesionalism, vă mulțumesc din suflet și ori de câte ori voi mai avea nevoie voi apela cu încredere la servicile dmv!

 • Stela Ion
  acum 11 luni

  Am fost placut impresionată de acest BNP. Au dat dovadă de profesionalism si foarte multa seriozitate.Faptul că am transmis documentele on line conform solicitării dnei notar,am venit la ora stabilita si doar am semnat.Voi reveni .

 • Silviu Onitoiu
  acum 11 luni

  Un notariat foarte bun, de care chiar avea nevoie orasul Bragadiru. Ofera comunicare clara, servicii ferme, respecta programarile si trateaza clientul cu bunavointa. Ma bucur ca a aparut si ca am aflat de el.

 • Gheorghe Mihaela
  acum 11 luni

  Profesionalism și caltitate. Foarte promţi și ambili, recomand cu încredere!

 • Marius MvM
  acum 12 luni

  Foarte de treaba la modul profesionist în orice domeniu. Recomand sincer fără nici o influența ca n-am de ce.

 • Simona Gavriluta
  acum 12 luni

  Recomand!!! Un notariat de nota 11 cu servicii actualizate acestui secol. Problema se poate explica în avans pe whatsapp, primești răspunsuri rapid, plata cu cardul. Eu am avut nevoie de o Procura, documentele necesare le-am putut trimite în avans tot pe whatsapp, am mers a 2-a zi doar sa ridic procura și totul a fost gata. La alte notariate doar ca să îmi fac programare îmi spuneau sa revin în 2 săptămâni, sau nici nu răspundeau la telefon, deci… incomparabil

 • terzi marinela
  acum 12 luni

  Profesionalism si un mediu foarte prietenos si amabil❤️❤️❤️

 • Andrei Teodorescu
  acum 12 luni

  Recomand cu încredere! Aici veți găsi oameni profesionisti. Mult succes in continuare!

 • ion ivan
  acum 12 luni

  Profesionalism,promptitudine,raport calitate preț bun.Foarte incantat de serviciile furnizate.

 • vlad stramaturaru
  acum 12 luni

  Foarte amabili, seriozitate și profesionalism. Nu se compara cu nimic din Bragadiru și Cornetu. Pur și simplu net superiori.

 • Maria Tantaveanu
  acum 12 luni

  Mi a plăcut f mult ca am acest serviciu lângă locuința mea, ocazie cu care vă urez “Bun venit “. Am găsit la dvs. servicii de calitate, profesionalism, ați fost foarte expeditive ! O să revin cu plăcere! Va doresc Succes !

 • Togan Lica
  acum 1 an

  Vă mulțumesc pentru serviciile oferite, sunteți profesionali, respectuoși, și primiți clienții cu căldură.

 • Raluca Cristina
  acum 1 an

  Foarte multumita! Personal deosebit! Recomand cu drag!

 • Best auto
  acum 1 an

  Multumesc pentru amabilitate, operativitate si intelegere ! Recomand cu drag ! Un birou de cinci stele , voi reveni cu siguranta ! Succes !

 • Claudia Zamfir
  acum 1 an

  Promptitudine, suport si atentie. Felicitari pentru organizarea foarte buna.

 • Ciuperca Daniel
  acum 1 an

  Au fost foarte receptivi și foarte amabili.Recomand!!!

 • Gabriela Teodora Grigore
  acum 1 an

  Promptitudine, profesionalism, dedicare, mediu prietenos, comunicativ si disciplinat.

 • Dana Mihai
  acum 1 an

  Recomand cu toata caldura acest birou notarial; profesionalism, dedicare, promptitudine si excelenta la superlativ din partea d-nei notar Georgescu Mădălina Elena privind serviciile notariale oferite. Foarte multumita. I-am contactat online, prin Whatsapp si m-au ajutat in timp record, in comparație cu alte birouri notariale care lucrează doar pe baza de programare la saptamani distanta. Va mulțumesc!

 • Alexandra Bogasiu
  acum 1 an

  Cel mai profesionist birou notarial cu care am colaborat vreodata ! O echipă tânără și foarte ok ! Recomand cu toata increderea !

 • Catalin Dogaru
  acum 1 an

  Am apreciat modul in care inainte de semnare, doamna notar mi a explicat pe intelesul meu toata procedura, dupa care m am programat online si am venit doar la semnare. Inalt profesionalism și promptitudine. Mai rar asa notari.

Lasă o parere

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Alege evaluare

Ce părere ai despre acest Notariat?

Bucuresti-Ilfov

Cumparati / vindeti
un imobil sau teren
in Bucuresti-Ilfov?

Consultatie Notariala Gratuita*

Vanzari – Cumparari imobiliare

Whatsapp

Email

*valabil Bucuresti-Ilfov
in luna mai

Alegeti metoda preferata de contact:*

Whatsapp

Email

*valabil doar in Bucuresti-Ilfov.

Anumite birouri notariale isi modifica cateodata datele.
Daca sunteti notarul sau reprezentati acest biroul notarial puteti solicita actualizarea datelor de pe aceasta pagina.

Pentru a confirma autenticitatea cererii va rugam sa ne trimite-ti solicitarea cu adresa dvs. de email oficiala desemnata de uniunea notarilor.

*Valabil doar defunctul a avut ultimul domiciliu in:
Bragadiru, Clinceni, Cornetu, Ciorogarla, Domnesti, Magurele, Jilava, Darasti-Ilfov, 1 Decembrie, Copaceni, Vidra, Berceni, Popesti Leordeni, Glina, Dobroesti, Pantelimon, Cernica, Branesti.

Whatsapp

Email

-19%

Taxe cu 19% reducere*

Platiti cu 19% mai putin taxe notariale pentru vanzari imobile/terenuri.

Notariat neplatitor de TVA

Programari limitate

*valabil Bucuresti-Ilfov
doar in luna mai