BIROU INDIVIDUAL NOTARIAL NOTARA

Bragadiru

⭐ Certificat de excelenta

Acest notariat ofera cele mai bune servicii
apreciate cu 5 stele de clienti

113 pareri
5/5

Departamentul Divorturi Bucuresti-Ilfov

Cum sa divortezi la Notar in 30 de zile la doar 560lei⁺ᵗᵛᵃ*

divort la notar
cost divort la notar

Divort la Notar in 30 de zile, de la 560lei+tva*

Cel mai ieftin si rapid divort din Ilfov.

*valabil in localitatile unde s-au căsătorit soții sau unde au avut ultimul domiciliu comun:
Bragadiru, Clinceni, Cornetu, Ciorogarla, Domnesti, Magurele, Jilava, Darasti-Ilfov, 1 Decembrie, Copaceni, Vidra, Berceni, Popesti Leordeni, Glina, Dobroesti, Pantelimon, Cernica, Branesti.

*Valabil in 23 noiembrie – 10 decembrie.

Stim ca divortul nu este nici placut si nici usor, de aceea oferim o procedura simplificata pentru a va ajuta sa treceti peste divort in cel mai scurt timp si cu cat mai mult putin discomfort.

Fiecare divort este unic. In fiecare caz difera motivele, posibilitatea de partaj, eventualul programul de vizita al copiilor sau sumele de bani primite pentru cresterea acestora si altele.

Pentru a afla procedura completa a divortului dvs. contactati departamentul de Divorturi Notariale Bucuresti. Departamentul de divorturi este specializat exclusiv pe proceduri de divort simplificate, atat cu copii, cat si fara copii.

O casnicie se poate incheia civilizat si discret prin alegerea divortului in fata notarului. Divortul la notar este ieftin si rapid in comparatie cu divortul in fata instantelor judecatoresti, in plus prezinta si avantajul discretiei totale.

De multe ori sotii prefera sa nu stie prieteni sau familia cand divorteaza, iar divortul la notar este singurul mod care ofera acest beneficiu. Fie ca exista copii minori sau nu, divortul notarial este o modalitate simpla si netraumatizanta de despartire pentru toate partile implicate.

Divortul la notar se poate face doar cand ambii soti sunt de acord.

⚠️ – Programari limitate –

În aceasta perioada divorturile se fac in ordinea primirii solicitarilor si sunt limitate de numarul actual de cereri si de procedura de distantare sociala pentru respectarea normelor de preventie COVID-19.

Este in interesul dvs. sa contactati notariatul cu cel putin 2-3 zile inainte, pe Whatsapp sau Email.

Procedura simplificata Divort la Notar

1. Contactati notariat

Aflati pe Whatsapp sau Email toate informatiile si procedura necesara.

2. Programare semnare

Semnati la Notar actele pentru inceperea procedurii de divort.

3. Finalizare Divort

Divortul se pronunta dupa 30 de zile de la depunerea actelor.

Procedura Notariala Simplificata

*valabil in luna decembrie

Programari limitate!

Stim ca de multe ori experintele la anumite notariate pot fi dificile sau neplacute, de aceea oferim o procedura simplificata pentru a va bucura de o experinta cat mai usoara, mai rapida si mai placuta.

Nu mai pierdeti timpul pe drumuri petrecand ore in trafic, cand puteti rezolva mai usor online.
Pentru a afla procedura completa pentru cazul dvs. ne puteti contacta pe Whatsapp sau Email.

taxe notariale credit ipotecar

1. Contactati notariat

Aflati pe Whatsapp sau Email toate informatiile si procedura necesara.

verificare documente

2. Verificare documente

Trimiteti online documentele necesare si aflati taxele notariale.

autentificare notar

3. Semnare si Autentificare

Veniti doar odata, la semnarea documentelor autentificate de notar.

Documente necesare divort:

 • actele de identitate ale celor doi soţi
 • certificatele de naştere (în original sau copie legalizată)
 • certificatul de căsătorie (în original)
 • certificatul de naştere al copilului minor rezultat din căsătorie (în original sau copie legalizată) *daca e cazul

In materia divorțurilor, notariatele au competenta teritoriala.

Astfel, doar cei căsătoriți in București sau cu ultimul domiciliu comun in București, pot divorta in București.

Procedura divortului

In momentul in care soții se prezinta in fata notarului public cu documentele necesare, acesta înregistrează cererea de divorț și le acordă soților un termen de minim 30 de zile, numit si termen de reflecție, pentru ca soții sa se gândească asupra deciziei luate si timp in care, in cazul celor cu copii minori se întocmește si raportul de racheta psihosociala de către autoritatea tutelara competentă. 

 

În momentul depunerii cererii, cei cu copii minori trebuie sa declare si înțelegerea in legătura cu: domiciliul minorului, programul de vizita si suma de bani cu care va contribui părintele separat de minor la creșterea si educarea acestuia. După expirarea acestei perioade, soții trebuie să se prezinte din nou în fața notarului public pentru desfacerea căsătoriei și eliberarea certificatului de divorț.

 

La expirarea celor  minim 30 de zile, la dată fixată de către notar (obligatoriu in acea zi), soții se prezintă împreună și personal la biroul notarial. Dacă vreunul dintre copii minori ai cuplului are peste 10 ani, acesta va fi audiat de către notar.

Cu această ocazie notarul eliberează certificatul de divorț si convenția privind minorii, dacă este cazul.

 

 

Divortul notarial se finalizează într-un timp mai scurt decât în instanță iar costurile totale sunt reduse și asigură o mai bună protecție a vieții private față de ședința publică din sala de judecată.

 

Notarul va redacta încheierea de admitere a cererii de divorț, prin care constată desfacerea căsătoriei şi va dispune eliberarea certificatului de divorţ. Încheierea este semnată de ambii soți și de notar. Fiecare dintre soți primeste câte un exemplar al certificatului de divorț. Certificatul de divorţ nu o sa conţina nicio menţiune cu privire la culpa vreunuia dintre soţi, niciun sot neavand culpa.

 

Redactarea şi semnarea încheierii finale de către toate părţile si obţinerea numărului certificatului de divorț au loc în aceeaşi zi. Redactarea si eliberarea certificatului de divorț are loc la termenul acordat pentru desfacerea căsătoriei (dupa 30 de zile). Astfel, soții se vor prezenta doar de două ori la notariat.

NOU!

(GRATUIT) Consultatii Notariale Online pentru divorturi in Bucuresti*

* valabil 23 noiembrie – 8 decembrie

* in perioada: 23 noiembrie – 8 decembrie.

Aflati informatii personalizate pentru divortul dvs.

 • cum sa divortati la doar 500lei⁺ᵗᵛᵃ
 • cand se poate incepe divortul
 • care este termenul de finalizare
 • consiliere privind partajul dupa divort
 • intocmirea conventiei privind minorii *
 • obtinerea raportului de la autoritatea tutelara *
 • greseli de evitat

 * daca este cazul

Divortul cu copii minori

 1. Soţii depun împreună cererea de divorţ la notar.
 2. Notarul acordă un termen de reflecţie de 30 de zile, solicita ancheta autoritatii tutelare si audiaza minorul (daca este cazul).
 3. Soţii se prezintă personal la notar la expirarea termenului de 30 de zile.*

Efectuarea anchetei psiho-sociale care se realizează în mod obligatoriu și gratuit prin serviciul de autoritate tutelară al primăriei la sesizarea notarului public, indiferent de vârsta minorului, la adresa unde soții au stabilit de comun acord că va locui copilul (locuința poate fi și închiriată) şi audierea minorului care a împlinit vârsta de 10 ani în condiţiile art. 264 din Noul Cod Civil.

Toate procedurile care se vor îndeplini în cadrul divorţului cu minori se vor desfăşura în prezenţa ambilor soţi, astfel minorul va fi însoţit de ambii părinţi si va fi audiat în prezenţa ambilor părinţi, semnand alături de părinţii săi declaraţia consemnată de notarul public.

*Dacă până la termenul fixat nu i s-a comunicat biroului notarial raportul de anchetă psihosocială şi, din motive întemeiate, nu s-a putut audia minorul, soţii pot solicita acordarea termenului pentru îndeplinirea celor două condiţii. În consecinţă, încheierile prin care se acordă un alt termen pot fi motivate doar prin lipsa anchetei psihosociale sau imposibilitatea audierii minorului.

Stabilirea cuantumului obligației de întreținere este obligatorie. Notarul nu poate introduce în convenţiile care stau la baza certificatelor de divorţ clauze prin care unul dintre părinţi sau amândoi renunţă la drepturile acestuia la întreţinere. Criteriile de stabilire a pensiei de întreţinere sunt reglementate de textele de lege din art. 529–533 din noul Cod civil.

 • pensia de întreţinere se plăteşte în rate periodice, la termenele convenite de părţi
 • întreţinerea datorată de părinte se stabileşte până la 1/4 din venitul său lunar net pentru un copil, 1/3 pentru 2 copii şi 1/2 pentru 3 sau mai mulţi copii
 • cuantumul întreţinerii datorate copiilor, împreună cu întreţinerea datorată altor persoane nu poate depăşi jumătate din venitul net lunar al celui obligat
 • obligaţia de întreţinere se execută în natură, prin asigurarea celor necesare traiului şi, după caz, a cheltuielilor pentru educare, învăţătură şi pregătire profesională
 • dacă obligaţia de întreţinere nu se execută de bunăvoie, în natură, instanţa de tutelă dispune executarea ei prin plata unei pensii de întreţinere, stabilită în bani
 • pensia de întreţinere se poate stabili sub forma unei sume fixe sau într-o cotă procentuală din venitul net lunar al celui care datorează întreţinere
 • dacă se iveşte o schimbare în ceea ce priveşte mijloacele celui care prestează întreţinerea şi nevoia celui care o primeşte, instanţa de tutelă, potrivit împrejurărilor, poate mări sau micşora pensia de întreţinere sau poate hotărî încetarea plăţii ei.

Partajul bunurilor

divort la notar

În cazul în care, pe lângă divort, soții doresc și împărțirea amiabilă a bunurilor dobândinte în timpul căsătoriei prin act de partaj notarial, aceștia pot depune actele necesare pentru partaj în același timp cu cele de divorț.

Partajul se poate realiza în aceeași zi cu eliberarea certificatului de divorț sau ulterior, bunurilor comune fiind împărțite conform înțelegerii soților (de exemplu, unul dintre soți poate primi o sumă de bani, iar celălalt soț să rămână cu un imobil/masina). Soții pot împărți prin contractul de partaj notarial inclusiv datoriile comune (credite), însă doar cu acordul scris al băncii creditoare în acest sens.

Imposibilitate divort

Cand nu se poate divorta la notar

 • unul dintre soți nu este de acord cu divorțul
 • vă adresați unui birou notarial din altă localitate decât cea în care ați încheiat căsătoria sau în care ați avut ultimul domiciliu comun
 • soții nu se prezintă personal la notariat pentru ridicarea certificatului de divorț la termenul stabilit
 • v-ati adresat si unei alte institutii pentru divort (ex: instanta)

Procedura Online Ilfov

Pentru a nu pierde timpul pe mai multe drumuri la notar folositi procedura online si mergeti o singura data, doar la semnare.

Ca sa nu asteptati la notar, contactati notariat pe Whatsapp sau Email, aflati costul si trimiteti actele online.

✅ Acest notariat respecta normele actuale de preventie

Distantare sociala

Acest notariat respecta procedura de distantare sociala si dezinfectare periodica.

1.
Contact
Notariat

2.
Trimite

actele

online

3.
Veniti

doar

la

semnare

Adresa:

Nicio înregistrare găsită

Regret, n-a fost găsită nicio înregistrare. Te rog adaptează-ți criteriile de căutare și încearcă din nou.

Hărți Google neîncărcat

Regret, nu pot încărca API-ul Hărți Google.

Beneficii Clienti

 • Tarife minime pe grila notariala
 • Plata cu cardul
 • Consultanta Notariala Gratuita pe Whatsapp
 • Programare online
 • Solutionare rapida
 • Programari in afara programului, la cerere
 • Free Consultancy in English
 • Acces persoane cu dizabilitati (mobilitate redusa)

Experientele clientilor acestui notariat

113 pareri la „BIROU INDIVIDUAL NOTARIAL NOTARA”

 • Laura Trandafir
  acum o săptămână

  Profesionalism, promptitudine. S-au ocupat rapid de documentele de care aveam nevoie. Recomand!

 • Paul Dumitru
  acum 2 săptămâni

  Am făcut rezervare online și la ora programată actele erau rezolvate. Nu a trebuit sa stau decât 10 minute.

 • Johanna Beck
  acum 2 săptămâni

  Un notariat de exceptie, profesionalism, empatie, totul a decurs cu un firesc si o normalitate, cu care din pacate, nu suntem obișnuiți! Deci există si se poate!

 • Rusanda Davideanu
  acum 2 săptămâni

  Doamna Notar este foarte amabila si intreaga echipa este de treaba, rapida si eficienta. De fiecare data plec de acolo cu senzatia “Ce simplu a fost!”. Recomand!

 • Adriana Uritu
  acum 3 săptămâni

  Profesionalism. Mi-au raspuns rapid la mesaj si a doua zi am avut problema rezolvata. Multumim.

 • Radu Burea
  acum 3 săptămâni

  Organizare bună, receptivitate, profesionalism și servicii de calitate. Poziționare excelenta, facilă, te scapă de stresul traficului capitalei. Voi reveni cu placere, recomand. PS Bomboanele sunt delicioase!😉

 • Daniela Ciobanu
  acum o lună

  Profesioniști, mi – au răspuns la întrebare chiar dacă era duminică, am primit pe loc răspunsul solicitat. Ulterior am trimis documentele pe whatsapp și deja a doua zi dimineața aveam procura gata 🙂 Recomand cu încredere!

 • Șerban Petcu
  acum o lună

  Dupa ce am luat legatura prin WhatsApp pentru o procura si am trimis actele prin e-mail, am primit o programare pentru a doua zi lucratoare. S-a rezolvat cu promptitudine cand am ajuns la ora programata.

 • Iulia Dinescu Simra
  acum o lună

  Un notariat excelent! Recomand cu încredere, drag și plăcere! Prețuri mici, răspuns la orice întrebare cu profesionalism, ambient plăcut și multe altele. Recomand cu încredere!

 • Mihaela Tugui
  acum o lună

  Foarte multa amabilitate, rezolvare prompta a nevoilor. Recomand!

 • Dorin Dida
  acum o lună

  Sunt extrem de multumit de prompitudinea cu care am fost lamurit si aduc numai mutumiri BIROULUI INDIVIDUAL NOTARIAL NOTARA BRAGADIRU

 • Alexandra Dinu
  acum o lună

  O experienta placuta! Voi reveni cu incredere, de fiecare data cand voi avea nevoie. Felicitari pentru profesionalism!

 • Sf Ignat
  acum 2 luni

  Am avut nevoie de o procura, mi s-a rezolvat problema într-un timp foarte scurt și cu profesionalism. Comunicare f. buna, apreciez amabilitatea d-nei notar Georgescu Mădălina. Recomand cu încredere.

 • Ursache Mariana
  acum 2 luni

  Foarte mulțumită! Echipa de profesioniști, mediul plăcut. Comunicarea s-a facut prin whatup, procedura de semnare a actelor rapida.
  Recomand acest birou notarial.

 • Claudia
  acum 2 luni

  EXCELENTA! PROMPTITUDINE SI PROFESIONALISM LA RANG EXTREM DE INALT! INCREDERE MAXIMA SI PRETURI F BUNE! DNA NOTAR DE NOTA 15!

 • Alexandra Claudia
  acum 2 luni

  Foarte prompti și amabili. Am rezolvat ușor și rapid tot ce am avut nevoie.

 • Ionel D. (Igor)
  acum 2 luni

  Recomand cu încredere. Am avut nevoie urgent de o procura si m-au rezolvat într-un timp foarte scurt si cu profesionalism. Bravo 👏 👏 👏

 • Constantin Dragos Raicu (Duku)
  acum 2 luni

  Foarte bine organizat și foarte rapid. Raport calitate serviciilor/preț foarte ok!

 • Alina Gabriela Apostu
  acum 2 luni

  PROFESIONALISM. Am apelat la serviciile acestui birou notarial cand am vandut apartamentul. Am doar cuvinte de lauda pentru toti angajatii de acolo. Am inceput colaborarea pe whatsapp unde am primit o lista cu toate documentele de care aveam nevoie. Documentele au fost trimise pe mail si verificate. Ne-am prezentat la notar doat pentru semnarea documentelor finale. Totul a fost simplu si rapid. Referitor la colaborarea pe whatsapp, am primit de fiecare data raspuns la toate intrebarile intr-un timp foarte scurt. Recomand cu incredere. Preturi foarte ok comparativ cu piata!!!

 • Diana Popescu
  acum 2 luni

  Recomand cu toata increderea acest birou notarial; profesionalism, dedicare, din partea d-nei notar privind serviciile notariale oferite. Foarte multumita. I-am contactat online, prin Whatsapp si m-au ajutat in timp record. Mulțumesc pentru implicare.

 • Felix Spatareanu
  acum 3 luni

  Promptitudine si profesionalism!! Cu siguranta vom reveni!

 • Florentina
  acum 3 luni

  Am fost placut impresionata de dna notar.
  A fost foarte implicata si proactiva in serviciile oferite. A fost deschisa la comunicare pe mai multe mijloace: telefon, whatsapp, mail. A avut rabdare sa imi explice toate neclaritatile, mi-a detaliat pasii si documentele necesare. Totul s-a desfasurat in timp record. A inlesnit intregul proces din toate punctele de vedere.
  O recomand cu caldura pe d-na Madalina Georgescu!

 • Felix Gio
  acum 4 luni

  Profesioniști care fac treaba repede si mai bine decât cere clientul. Pentru client maxim de eficientă cu minim de efort! M-au ajutat cu o procură in mai puțin de 24 de ore, in condițiile in care 5 alți notari din apropiere mi-au oferit programări peste o săptămana! Comunicare online rapida si fără complicații. Ii recomand!

 • Codrin Banea
  acum 4 luni

  Personal profesionist. Servicii oferite cu promptitudine. Recomand cu încredere. Mulțumim pt.serviiile oferite. Sigur vom apela tot la dvs.

 • Gabriel Luca
  acum 4 luni

  Timp scurt de așteptare și o comunicare excelenta! Un raport calitate-preț excelent! Apreciez foarte mult amabilitatea, profesionalismul și promptitudinea de care au dat dovadă. Recomand cu încredere!

 • Violeta Mogosanu
  acum 4 luni

  Experienta foarte placuta! Promptitudine, disponibilitate, seriozitate. Recomand!

 • Amalia Popescu
  acum 4 luni

  Am avut o experienta notariala extrem de placuta! Doamna notar public Georgescu dovedeste profesionalism, seriozitate si rapiditate in rezolvarea documentelor. Atmosfera din notariat este calda, primitoare. Preturile practicate sunt bune. Multumesc foarte mult!

 • roxana anamaria
  acum 4 luni

  Am avut o interactiune eficienta, timp scurt de rezolvare a spetei partajului.Amabilitatea si profesionalismul am apreciat foarte mult. Am primit raspuns la fiecare intrebare, informatiile oferite online au facut posibila rezolvarea rapida a problemei, la o singura vizita in cabinetul notarial. Va multumesc! Recomand cu incredere!

 • Samsung Samsung
  acum 4 luni

  Sunt foarte multumita! Preturi chiar foarte accesibile ! Rapiditate !

 • Mihai Costache
  acum 4 luni

  Am sunat, am programat, în câteva ore am terminat. Preț foarte ok. Recomand

 • Case Vile
  acum 4 luni

  Seriozitate, promptitudine, pret si rapiditate! Mulțumesc pentru rezolvarea rapidă a documentului. Recomand cu incredere.

 • Stefania Marin
  acum 4 luni

  Cea mai scurta si placuta experienta notariala pe care am avut-o pana in prezent. Am apreciat promptitudinea, profesionalismul, atmosfera placuta si pretul accesibil. Voi reveni

 • leonard florea
  acum 5 luni

  Un birou notarial foarte bun,foarte receptivi! Din neatenția mea am gresit ceva la un act,din fericire doamna notar ma ajutat imediat,fără să mai plătesc nimic, iar preturile sunt foarte mici! Recomand

 • Donya Dony
  acum 5 luni

  Un cabinet notarial cu condiții moderne, promptitudine, amabilitate, profesionalism, și nu în ultimul rand preturi accesibile, program flexibil…👍

 • Andreea Burlacu
  acum 5 luni

  O echipa excelenta, foarte prompta si cu care iti este drag sa colaborezi. Felicitari!

 • Constantinescu Danut
  acum 5 luni

  Ma bucur ca pot sa-mi exprim parerea.O experienta deosebita, un birou notarial de not 10 ,de zece stele nu de 5,recomand cu placere tururor daca doriti ca aceste momente sa fie o placere si nu un stres.

 • Costi X
  acum 5 luni

  Apreciez experienţa cu Biroul Notarial NotarA ca fiind una dintre cele mai plãcute remarcând profesionalismul, promptitudinea, seriozitatea serviciului! Totul chiar la un preţ accesibil! Recomand cu încredere!

 • Aurelia Miron
  acum 5 luni

  Multumesc pentru reacția prompta la solicitarea si nevoile noastre! Servicii de foarte bună calitate, soluții rapide și un flux de lucru foarte bine stabilit! Apelati cu încredere!

 • Elena Butnaru
  acum 5 luni

  O experiență ce se poate exprima într-un singur cuvânt: profesionalism. Mulțumesc!

 • Magda Hoinaru
  acum 5 luni

  Competența, rapiditate, comunicare excelenta, simplu și rapid. 5 * nu sunt suficiente pentru calitatea serviciilor. Ma declar un client mulțumit și recomand și altora. Mulțumesc!

 • Ana Maria Closcaru
  acum 5 luni

  Am rămas surprinsa de rapiditatea și profesionalismul efectuării unui contract de comodat. Am trimis actele necesare pe whatsapp iar în următoarea zi am fost contactata pentru semnarea lor. Totul a decurs foarte rapid, si încă un plus, foarte ieftin fata de alte notariate. Foarte mulțumită de calitatea serviciilor oferite.

 • Raluca Logofatu
  acum 5 luni

  O experienta plăcută, doamna notar foarte cumsecade și servicii rapide. O recomandam cu căldură!

 • matei liviu
  acum 5 luni

  5 stele+. Servicii de calitate, comunicare excelentă, promptitudine si preturi decente. Felicitari !!

 • Maria-Gabriela Borcea
  acum 5 luni

  Profesionalism, timp scurt de așteptare, vom reveni, cu siguranța!

 • costel bolboaca
  acum 5 luni

  Orice problemă de rezolvat la un notar cu experiență profesionalism dar și cu un preț foarte bun cu un program mare și repede vă propunem pentru orice persoana și va dorim succes

 • Adrian Stefan Tudor
  acum 5 luni

  O colaborare extraordinara. Am început discuția pe whatsapp unde mi-au răspuns la toate întrebările legate de ce acte am nevoi si cât m-ar costa. Odată ce am avut toate actele am mers la ei. Foarte amabili, am rezolvat rapid ce aveam de făcut. Le mulțumesc si ii recomand!

 • Thomas Crown
  acum 6 luni

  Va mulțumesc pentru sfaturi! Nu ne-am cunoscut în persoana dar nu s-au codit sa mi dea răspunsuri chiar Și în timpul concediului dânșilor. Păcat că nu locuiesc în zona. Ar fi fost cu siguranță prima opțiune pentru un birou notarial de încredere.

 • alex lexu
  acum 6 luni

  Un notariat excelent, rapid, modern, punctual, apelati cu incredere, in 2 ore de cand am sunat la dumnealor am avut procura rezolvata. Totul prin email, doar sa semnez a trebuit sa ajung la ei.

 • ionut plescan
  acum 6 luni

  Am apelat la servicile dmv și chiar s-a dovedit calitate și profesionalism, vă mulțumesc din suflet și ori de câte ori voi mai avea nevoie voi apela cu încredere la servicile dmv!

 • Stela Ion
  acum 6 luni

  Am fost placut impresionată de acest BNP. Au dat dovadă de profesionalism si foarte multa seriozitate.Faptul că am transmis documentele on line conform solicitării dnei notar,am venit la ora stabilita si doar am semnat.Voi reveni .

 • Silviu Onitoiu
  acum 6 luni

  Un notariat foarte bun, de care chiar avea nevoie orasul Bragadiru. Ofera comunicare clara, servicii ferme, respecta programarile si trateaza clientul cu bunavointa. Ma bucur ca a aparut si ca am aflat de el.

 • Gheorghe Mihaela
  acum 6 luni

  Profesionalism și caltitate. Foarte promţi și ambili, recomand cu încredere!

 • Marius MvM
  acum 6 luni

  Foarte de treaba la modul profesionist în orice domeniu. Recomand sincer fără nici o influența ca n-am de ce.

 • Simona Gavriluta
  acum 6 luni

  Recomand!!! Un notariat de nota 11 cu servicii actualizate acestui secol. Problema se poate explica în avans pe whatsapp, primești răspunsuri rapid, plata cu cardul. Eu am avut nevoie de o Procura, documentele necesare le-am putut trimite în avans tot pe whatsapp, am mers a 2-a zi doar sa ridic procura și totul a fost gata. La alte notariate doar ca să îmi fac programare îmi spuneau sa revin în 2 săptămâni, sau nici nu răspundeau la telefon, deci… incomparabil

 • terzi marinela
  acum 6 luni

  Profesionalism si un mediu foarte prietenos si amabil❤️❤️❤️

 • Andrei Teodorescu
  acum 6 luni

  Recomand cu încredere! Aici veți găsi oameni profesionisti. Mult succes in continuare!

 • ion ivan
  acum 6 luni

  Profesionalism,promptitudine,raport calitate preț bun.Foarte incantat de serviciile furnizate.

 • vlad stramaturaru
  acum 6 luni

  Foarte amabili, seriozitate și profesionalism. Nu se compara cu nimic din Bragadiru și Cornetu. Pur și simplu net superiori.

 • Maria Tantaveanu
  acum 6 luni

  Mi a plăcut f mult ca am acest serviciu lângă locuința mea, ocazie cu care vă urez “Bun venit “. Am găsit la dvs. servicii de calitate, profesionalism, ați fost foarte expeditive ! O să revin cu plăcere! Va doresc Succes !

 • Togan Lica
  acum 7 luni

  Vă mulțumesc pentru serviciile oferite, sunteți profesionali, respectuoși, și primiți clienții cu căldură.

 • Best auto
  acum 7 luni

  Multumesc pentru amabilitate, operativitate si intelegere ! Recomand cu drag ! Un birou de cinci stele , voi reveni cu siguranta ! Succes !

 • Claudia Zamfir
  acum 7 luni

  Promptitudine, suport si atentie. Felicitari pentru organizarea foarte buna.

 • Gabriela Teodora Grigore
  acum 7 luni

  Promptitudine, profesionalism, dedicare, mediu prietenos, comunicativ si disciplinat.

 • Dana Mihai
  acum 7 luni

  Recomand cu toata caldura acest birou notarial; profesionalism, dedicare, promptitudine si excelenta la superlativ din partea d-nei notar Georgescu Mădălina Elena privind serviciile notariale oferite. Foarte multumita. I-am contactat online, prin Whatsapp si m-au ajutat in timp record, in comparație cu alte birouri notariale care lucrează doar pe baza de programare la saptamani distanta. Va mulțumesc!

 • Alexandra Bogasiu
  acum 7 luni

  Cel mai profesionist birou notarial cu care am colaborat vreodata ! O echipă tânără și foarte ok ! Recomand cu toata increderea !

 • Catalin Dogaru
  acum 7 luni

  Am apreciat modul in care inainte de semnare, doamna notar mi a explicat pe intelesul meu toata procedura, dupa care m am programat online si am venit doar la semnare. Inalt profesionalism și promptitudine. Mai rar asa notari.

Lasă o parere

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alege evaluare

Bucuresti-Ilfov

Cumparati / vindeti
un imobil sau teren
in Bucuresti-Ilfov?

Consultatie Notariala Gratuita*

Vanzari – Cumparari imobiliare

Whatsapp

Email

*valabil Bucuresti-Ilfov
in luna decembrie

Alegeti metoda preferata de contact:*

Whatsapp

Email

*valabil doar in Bucuresti-Ilfov.

Anumite birouri notariale isi modifica cateodata datele.
Daca sunteti notarul sau reprezentati acest biroul notarial puteti solicita actualizarea datelor de pe aceasta pagina.

Pentru a confirma autenticitatea cererii va rugam sa ne trimite-ti solicitarea cu adresa dvs. de email oficiala desemnata de uniunea notarilor.

*Valabil doar defunctul a avut ultimul domiciliu in:
Bragadiru, Clinceni, Cornetu, Ciorogarla, Domnesti, Magurele, Jilava, Darasti-Ilfov, 1 Decembrie, Copaceni, Vidra, Berceni, Popesti Leordeni, Glina, Dobroesti, Pantelimon, Cernica, Branesti.

Whatsapp

Email

-19%

Taxe cu 19% reducere*

Platiti cu 19% mai putin taxe notariale pentru vanzari imobile/terenuri.

Notariat neplatitor de TVA

Programari limitate

*valabil Bucuresti-Ilfov
doar in luna decembrie

Vizitind notariate.ro, sunteți de acord cu politica de confidențialitate privind cookie-urile. Mai multe detalii puteti citi aici.